Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els festivals se salven de les restriccions després del culebró entre Ajuntament i Salut
  • CA

El festival Cruïlla XXS, el Grec, el de Pedralbes i el Sala Barcelona, tots avalats i/o coorganitzats per l’Ajuntament, podran continuar amb el seu programa d’actuacions malgrat les restriccions pel repunt de Covid-19, ja que el Procicat els inclourà com a excepcions perquè estan organitzat de manera que permet garantir la seguretat sanitària. Els primers d’anunciar-ho han sigut els organitzadors del Cruïlla, oficialment, al seu compte de Twitter.

Poc després, una altra piulada, en aquest cas del tinent d’alcaldia de Cultura, Joan Subirats, ha afegit que el Grec continuava, no sense subratllar que ha sigut “després d’una significativa espera”.

Tot i que el tuit de Subirats no els esmenta explícitament, fonts municipals entenen que el festival de Pedralbes, Sala Barcelona, el programa Barcelona districte cultural i els concerts del Muhba al Parc Güell també poden continuar, ja que tots estaven avalats expressament per l’Ajuntament en les cartes que Subirats va adreçar ja divendres a les conselleries de Cultura, Salut i Interior. En aquests escrits, el tinent d’alcaldia garantia que els organitzadors d’aquests esdeveniments complien de manera estricta amb totes les mesures de seguretat exigibles i exigides per evitar la propagació del coronavirus. També hi incloïa les Nits del Fòrum, que organitza el Primavera Sound, però en aquest cas ells mateixos van anunciar ahir que desistien de continuar a causa de les “restriccions contradictòries”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa