Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Primavera Sound atura els concerts al Fòrum per les per “restriccions contradictòries”

El festival Nits del Fòrum, sota el segell del Primavera Sound, ha decidit aturar els concerts des d’aquest dissabte i fins al 31 de juliol davant la incertesa de l’actual context sanitari. En un comunicat, recorden que tot i complir amb les condicions de seguretat requerides i de la “gran acollida” del públic, ha decidit fer un “pas al costat” pel desconcert creat per “recomanacions i restriccions contradictòries” que confonen “organització, músics i assistents”.

“No volem que ningú se senti insegur per participar en un concert a l’aire lliure, ni que es faci amb totes les mesures exigides per les autoritats sanitàries i administratives i que no s’hagi notificat cap focus en esdeveniments d’aquestes característiques”, justifiquen. El cicle del Primavera Sound espera poder reprogramar els concerts amb noves dates, que anunciarà la setmana que ve. Alhora, retornarà l’improt de l’entrada a tothom que ho vulgui.

Pedralbes i Cruïlla aguanten

Per ara, altres festivals com el de Pedralbes i el Cruïlla XXS mantenen la programació. El director d’aquest últim, Jordi Herreruela, va afirmar aquest divendres, poc abans del concert de Sopa de Cabra, que veia perillar el certamen després de les noves mesures restrictives aprovades pel Govern davant l’avenç de l’epidèmia del coronavirus.

El director del certamen va advertit que després de la resolució tot està “a l’aire” però no ha amagat que la seva “sensació” és que “podria ser l’últim concert que veiem en molts mesos o l’últim dia que veiem activitat”. Herreruela també va explicar que s’han salvat “moltes boles de partit” però que s’està arribant a una situació “límit” i reclamava salvar la cultura sobretot tenint en compte que en els últims disset dies, “hi ha hagut zero casos d’infecció en una activitat cultural”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa