Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El carrer del Maduixer troba la fórmula per allunyar els senglars
  • CA

La substitució dels contenidors de rodes de càrrega posterior per uns altres de més grans i robustos al carrer del Maduixer ha fet que, de moment, els senglars deixin de passar per la zona ja que no poden tombar aquestes estructures tan pesants i, per tant, el carrer ja no queda permanentment afectat per la brutícia.

Diversos veïns han coincidit en assenyalar que el canvi realitzat a finals d’octubre ha resultat fonamental perquè ara ja no hi ha restes d’escombraries disseminades per la via pública i, a més, s’ha reduït de manera considerable el nombre d’animals que baixen. Tot i que admeten que els serveis de neteja venien a escombrar i desinfectar de manera freqüent, la situació no era sostenible.

Algú posa en perill la mesura portant menjar als animals

El consistori encara no sap si aquesta solució serà la definitiva tot i que reconeix que de moment està donant bons resultats. Malgrat això, els veïns han detectat que en els darrers dies algú ha començat a portar menjar als senglars al costat dels contenidors i per aquest motiu reclamen civisme per no originar un altre problema.

D’altra banda, els veïns també s’han queixat que els contenidors de residus orgànics no tinguin pedal i que la tapa no quedi aguantada. Sembla que quan es disposen a tirar la brossa verda, que té força pes i requereix la força de les dues mans, no ho poden fer sols perquè la tapa els cau al damunt.

Un problema recurrent en diversos indrets de la ciutat

La presència de senglars ha estat notòria els darrers mesos, sobretot als barris de muntanya com per exemple als contenidors de l’Avinguda Rectoret i c/ Belladona on els animals van deixar les típiques imatges d’escombraries escampades, tal i com van denunciar alguns veïns a Twitter on demanaven solucions immediates per resoldre el problema.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa