Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Eixample Respira adapta el “Fum, fum, fum” en una nadala contra la contaminació
  • CA

A l’Eixample cada dia respirem un aire brut, la salut ens perjudica i ens morim de mica en mica amb fum, fum, fum”. La plataforma Eixample Respira ha adaptat la nadala “Fum, fum, fum” per alçar la veu contra la contaminació que pateixen els veïns del districte. El grup de residents de l’Eixample ha compartit en una piulada la lletra de la cançó adaptada, que inclou en clau d’humor crítiques a la situació que hi viuen.

“Cotxe, moto, camions, de tot això som campions” o “fa 10 anys que ens ofeguem, no podem més, no podem més” són altres dels versos que han creat per desitjar al Nadal que els nivells de contaminació a l’Eixample disminueixin. La cançó s’ha fet en col·laboració amb el pianista Albert Guinovart, El Cor Canta, el músic Josep Buforn i el cantant Beñat Egiarte. 

[r:1]

“A 25 de desembre, fum, fum, fum, encara estem esperant i estem igual i estem igual amb el munt de pol·lució no es pot veure l’horitzó”, segueix la canço. Per rematar-la, una última petició d’Eixample Respira: “Més espais verds, menys soroll, menys autopistes i tenir per fi un aire net, net, net”. 

Més notícies
Eixample Respira dispara contra els grups que demanen excepcions a les restriccions per contaminació
Notícia: Eixample Respira dispara contra els grups que demanen excepcions a les restriccions per contaminació
Comparteix
La plataforma es mostra sorpresa perquè, en lloc d'exigir més duresa, alguns vulguin una mesura més laxa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa