Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Drons policials vigilaran des del cel els concerts de Bruce Springsteen

Els Mossos d’Esquadra ja estan preparant un gran dispositiu policial per poder garantir la seguretat dels concerts que Bruce Springsteen oferirà a milers de barcelonins i barcelonines demà, divendres 28, i diumenge 30 d’abril a l’Estadi Olímpic de Montjuïc. Agents del cos policial, en col·laboració amb efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB), s’encarregaran del control del terra, i diversos dispositius dron dels quals disposen els Mossos s’encarregaran del control des de l’aire.

Aquest dispositiu volador s’activarà demà i diumenge a quarts de quatre de la tarda, i acabarà un cop el “Boss” doni per finalitzat el seu concert i l’estadi quedi completament buit. Des dels Mossos consideren que aquestes mesures són necessàries atès l’enorme afluència de gent que es concentrarà aquests dos dies per veure al cantant de Nova Jersey.

El dispositiu va encaminat a mantenir la seguretat ciutadana i l’ordre públic i evitar l’acció de lladres multireincidents, que aprofiten grans esdeveniments d’aquest tipus per actuar. Ara bé, els encarregats de regular els accessos a l’interior del recinte no seran cap dels dos cossos policials de la capital catalana, sinó que la seguretat de l’interior anirà a càrrec de seguretat privada. Per tant, un cop es creuin les portes del Lluís Companys, el dispositiu policial ja no podrà actuar.

Entre altres mesures que conformen el dispositiu, els Mossos i la Guàrdia Urbana preveuen una alta freqüència de patrullatges “dinàmics” al voltant de l’anella olímpica. El dispositiu també comptarà amb la unitat policial canina, la qual farà “controls i registres preventius”.

Obama i Spielberg, assistents del concert

Entre els milers de persones que no s’han volgut perdre les dues cites de Springsteen a la ciutat, i únics concerts que farà a Espanya, també en formen part l’expresident dels Estats Units, Barack Obama, i el reputat director de cinema, Steven Spielberg. Obama i la seva dona, Michelle Obama, aterraran a la capital catalana d’aquí a poques hores per demà al matí començar amb una visita fugaç a Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa