Dos menors i un noi de 20 anys detinguts per robar una cadena d’or d’una estrebada

El lladre major d'edat té nou antecedents judicials per furts i robatoris amb violència

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a la tarda tres lladres que acabaven de robar una cadena d’or d’una estrebada. Els fets van tenir lloc al barri de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera, al districte de Ciutat Vella, cap a les 17:45 hores, segons ha pogut saber el TOT Barcelona. La víctima, un turista argentí, va patir un assalt per part dels tres arrestats, que li van prendre la cadena d’or. 

La policia catalana va rebre l’avís a través del 112 i va traslladar diverses patrulles a la zona. A prop del lloc on havien assaltat el turista argentí els Mossos van localitzar un dels responsables de l’atac. Un d’ells és un jove de 20 anys amb nou antecedents judicials per furts i robatoris amb violència. Després de detenir un dels lladres, agents dels Mossos van localitzar els altres dos lladres amagats a l’escala d’un edifici, segons fonts policials descriuen a aquest diari.

Els tres detinguts estan acusats de robatori amb violència i intimidació. Tot i que la víctima encara no ha presentat denúncia, va identificar els tres lladres com a responsables de l’assalt i del robatori. La cadena d’or no ha estat recuperada, segons la policia catalana.

Els lladres passaran en les pròximes hores a disposició judicial, on es decidirà si es prenen mesures cautelars com ara la presó preventiva. A partir d’aquí serà el jutge o jutgessa de guàrdia qui decideixi què fer amb els lladres després que la policia catalana els hagi enxampat. Els Mossos van lamentar la setmana passada que només el 10% dels autors de robatoris amb violència ingressen a presó preventiva. 

Més informació

Nou comentari