Dos barris de Nou Barris lideren la incidència de la Covid a Barcelona

Nou Barris està sent un dels districtes més colpejats per la pandèmia. La sobreocupació dels pisos i la impossibilitat de fer teletreball en alguns casos són alguns dels motius que expliquen aquesta realitat, il·lustrada per investigacions des de fa mesos. La tendència s’ha mantingut i, segons xifres actualitzades de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) –formada per l’Ajuntament i la Generalitat–, dos barris de Nou Barris són els que més incidència tenen a Barcelona.

Es tracta de Vallbona i Ciutat Meridiana. Són, respectivament, el primer i el segon barri amb més incidència de coronavirus de tota la capital catalana. Vallbona registra 1.209 casos per cada 100.000 habitants, i Ciutat Meridiana en té 1.168 per cada 100.000 residents. En tercer lloc al rànquing de barris amb major incidència es troba el Raval, a Ciutat Vella, amb 1.108 casos per 100.000 habitants.

Incidència al barri de Vallbona / ASPB

Altres barris de Nou Barris, com ara el Turó de la Peira, Roquetes i Porta, tenen algunes de les incidències més elevades de la ciutat, amb 1.101, 1.055 i 983 casos per cada 100.000 habitants, respectivament. El Carmel, a Horta-Guinardó, també destaca pel que fa a les xifres, amb 1.037 casos per 100.000 habitants.

Incidència de la Covid a Ciutat Meridiana / ASPB

Nou comentari

Més notícies
Una dona duu mascareta pel coronavirus a Barcelona | ACN

El coronavirus frena la seva expansió a Barcelona

Les dades epidemiològiques mostren un alentiment dels contagis per l’efecte de les restriccions
El president de la Cambra de Comerç, Joan Canadell, en imatge d'arxiu / ACN

Les cambres creen un fons Covid de 10 milions per a empreses i autònoms

Canadell reclama "posar data" a l'obertura d'establiments ara que la situació de la pandèmia "es comença a controlar"