Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos anys i mig de presó per a Dobrowolski, exdona de Mainat
  • CA

Un jutjat de Barcelona ha condemnat l’exdona del productor televisiu Josep Maria Mainat, Angela Dobrowolski, a dos anys i mig de presó. Tal com ha informat l’ACN, el motiu és haver cobrat 4.100 euros en xecs bancaris falsos a nom de l’exmembre de La Trinca durant l’agost del 2020. També se l’ha condemnat a pagar 1.800 euros de multa per delictes de falsedat en document mercantil, usurpació d’identitat i estafa.

Més enllà de les darreres resolucions judicials, és important recordar que Dobrowolski encara ha de presentar-se a dos judicis més per intentar matar Mainat mentre patia una baixada de sucre el juny del 2020 i per trencar l’ordre d’allunyament que li va imposar el jutjat arran d’aquest suposat intent d’homicidi.

Dobrowolski va falsificar la signatura de Mainat i es va fer passar per la seva germana

Pel que fa al cas dels diners, Mainat els va recuperar i no va arribar a acusar la seva exdona. Segons la sentència, el ‘modus operanti’ de Dobrowolski va ser agafar un talonari de l’habitatge on vivia amb Mainat i falsificar la signatura per fer veure que donava 1.200 euros a la seva germana. Després es va fer passar per ella per cobrar-lo. Tres dies després, va tornar a fer el mateix per cobrar un altre xec de 2.900 euros.

Per par seva, Dobrowolski es va intentar justificar durant el judici dient que els xecs els havia omplert ella perquè així ho havia pactat amb Mainat, que s’havia comproés a ajudar econòmicament la seva germana. Va assegurar, però, que ella no els havia cobrat. Va dir que en aquell moment vivia més gent a l’habitatge i que, per tant, alguna d’aquelles persones podrien haver-ho fet. D’altra banda, Dobrowolski va indicar que ella tampoc era la dona que apareix a les imatges de seguretat del banc.

Mainat, però, va dir que no havia autoritzar la seva dona ni la seva excunyada a cobrar els xecs. Des del punts de vista dels Mossos d’Esquadra, no va poder fer-ho la seva cunyada perquè en aquells moments estava ingressada en una unitat hospitalària psiquiàtrica. A més, van apuntar que la dona de les imatges caminava com Dobrowolski i era idèntica a ella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa