Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Apallissen dos nois a la sortida d’una discoteca LGBTI de Barcelona
  • CA

Doble agressió homòfoba a la sortida d’una discoteca de Barcelona. En concret, els fets s’han produït a aquest dissabte de matinada a l’exterior de la Sala Safari, del grup Arena, empresa especialitzada en l’oci nocturn del col·lectiu LGTBI.

A través de la xarxa social Twitter, Marc Florensa Martí ha denunciat els fets. “Un grup de cinc encaputxats ha tirat a terra i apallissat a dos nois”, ha assegurat. “Un està estable, de l’altre no en sabem res”, ha afegit.

Mossos d’Esquadra informen al TOT Barcelona que ja han rebut una denúncia per aquests fets i a hores d’ara es troben investigant el que ha succeït. De moment, la Sala Safari no s’ha pronunciat de forma pública. Tampoc se sap si ja s’ha pogut identificar als presumptes agressors ni si se’ls ha detingut.

L’Observatori Contra l’Homofòbia condemna els fets

L’Observatori Contra l’Homofòbia (OCH) ha condemnat els fets, a través de les xarxes socials. “Activem protocols i ens posem a disposició de les persones afectades per assessorament jurídic i acompanyament psicosocial”, han explicat.

Discrminació trànsfoba a la discoteca Apolo

Aquesta matinada també s’ha produït una agressió contra els drets d’una dona trans, com ha denunciat Bet Font, també a Twitter. A través d’aquesta xarxa social ha fet un fil on ha assegurat que “ahir a la nit van fer fora una noia trans del lavabo de noies”.

“Li van obrir la porta mentre pixava i ningú va fer res al respecte [per evitar-ho]“, narra. “Jo em vaig intentar posar per allà al mig, però em van acabar fent fora a mi també”, afegeix. Denuncia que “la van treure a cops i empentes“. La Sala Aapolo

La Sala Apolo ha respost a la denúncia d’aquesta clienta i ha demanat disculpes “per possibles incidències“. En aquest sentit, informen que estan reforçant la formació al personal “per garantir espais amables amb tothom”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa