Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Denuncien una agressió contra una dona trans a la discoteca Apolo

Agressió contra una dona trans aquest divendres a la nit a la discoteca Apolo de Barcelona. Aquesta ha estat la denúncia que ha fet una clienta de la sala de concerts. A través de la xarxa social Twitter, ha fet un fil on ha assegurat que “ahir a la nit van fer fora una noia trans del lavabo de noies”.

A través d’aquesta xarxa social, la usuària @betfoonnt ha explicat que un treballador del personal de seguretat de l’establiment va expulsar del lavabo aquesta persona. Segons el seu testimoni, aquest treballador li va dir que s’havia de dirigir a l’espai habilitat per als homes. La víctima, segons el relat dels fets que ha fet Bet Font, hauria explicat que era una dona. Tot i les explicacions, el personal de seguretat no hauria fet cas al que ella exposava i l’haurien fet fora del recinte.

“Li van obrir la porta mentre pixava i ningú va fer res al respecte [per evitar-ho]”, narra. “Jo em vaig intentar posar per allà al mig, però em van acabar fent fora a mi també”, afegeix. Denuncia que “la van treure a cops i empentes”.

La Sala Apolo ha respost a la denúncia d’aquesta clienta i ha demanat disculpes “per possibles incidències”. En aquest sentit, informen que estan reforçant la formació al personal “per garantir espais amables amb tothom”.

Apolo és un dels 36 recintes i sales de concert adherits al protocol No callem de l’Ajuntament de Barcelona. Un pla d’actuació “per prevenir, detectar i atendre les agressions i l’assetjament sexual”.

Des del departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat ja ha posat a disposició de la víctima el suport psicològic i jurídic de l’administració, per tal de denunciar els fets. Des de la conselleria asseguren que “les agressions LGTBIfòbiques […] no s’han de passar per alt”.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Ignasi a novembre 27, 2021 | 17:13
  Ignasi novembre 27, 2021 | 17:13
  El que s'ha de fer és tancar el local i llevar-los la llicència d'obertura i així en tots els locals que actuen així i en quatre dies tots el segurates feixistes al carrer, perquè quan els toques la butxaca s'ha acabat la tolerància amb els guardes fatxes.
 2. Icona del comentari de: Barcelona és de la gent i no dels polítics i empresaris. a novembre 28, 2021 | 16:19
  Barcelona és de la gent i no dels polítics i empresaris. novembre 28, 2021 | 16:19
  Absolutament d'acord. Prou demagògia de les administracions públiques fent veure que donen suport a la diversitat quan només es de cara a la galería. Sra Colau on es la seva mascareta lgtbi ara? Tancament al Apolo JA! I Multa com a mínim. Pobra noia com es deu haver sentit. Crec que el personal de seguretatha de tenir un mínim almenys per sobre del de borderline....
 3. Icona del comentari de: Cristina a novembre 28, 2021 | 19:49
  Cristina novembre 28, 2021 | 19:49
  Ens omplim la boca utilitzant la paraula empatía!!!! Deurien de fer cursos d'habilitas socials al personal de seguretat per veure si poden exercir la seva feina. I no aprofitar l'abus de poder.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa