Detinguts cinc grafiters que actuaven al metro de Barcelona

Una operació conjunta de Mossos, Guàrdia Urbana i TMB ha permet arrestar-los

Cinc grafiters han estat detinguts aquest dilluns a la matinada a les cotxeres de La Pau del Metro de Barcelona com a presumptes autors de quatre murals en trens estacionats. “És una xacra que no ho hem de veure amb un somriure sinó que hem de condemnar”, ha denunciat la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón en una roda de premsa aquest dilluns. “Tren que es guixa, tren menys en servei”, ha exposat la regidora, que ha lamentat que aquest estiu en una sola nit s’han arribat a pintar vuit trens.

Per la socialista, les actuacions dels grafiters al metro “van en contra la societat, en contra de la salut de tothom”. L’actuació conjunta dels Mossos, Guàrdia Urbana i TMB ha permès les detencions, ha indicat Alarcón. Les pintades d’aquesta matinada no han comportat una reducció del número de trens a la xarxa del metro de Barcelona “perquè els serveis de neteja han treballat i han treballat amb efectivitat”, ha destacat la regidora.

Fonts de TMB han indicat que el servei del metro per l’inici de curs s’ha pogut fer “gràcies a un gran esforç col·lectiu i malgrat la hiperactivitat dels grups de vàndals que aquest estiu han accentuat les intrusions per grafitar trens, tant als dipòsits com en circulació, amb el conseqüent perjudici per al sistema de transport i una afectació per al conjunt dels usuaris”.

Comentaris

    J. Prats 14/09/2020 4:50 pm
    I ara que. A la presó, espero

Nou comentari