Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí un veí del Raval de 52 anys per disparar i ferir un menor tutelat per la Generalitat. Els fets van tenir lloc el 3 d’octubre a la plaça Folch i Torres, quan l’arrestat va disparar contra un grup de nois, segons han informat fonts de la policia catalana.

[r:1]

Les gestions de la investigació van permetre identificar “plenament” el sospitós aquest cap de setmana, segons els Mossos. El sindicat Csif va anunciar el dia després dels fets que hi havia hagut “descoordinació” en la identificació de l’autor del tiroteig, ja que la foto de l’home havia arribat a la policia local al marge del circuit “oficial”. Així doncs, la informació de l’arrestat estava en mans de la policia municipal gràcies als agents dels Mossos i no als comandaments, segons el sindicat. 

[r:2]

El detingut vivia en un carrer “molt proper” a on va ser el tiroteig, a la plaça Folch i Torres. Els agents de la policia catalana l’han localitzat en un bar a tocar del seu domicili i, quan l’anaven a detenir, ha intentat fugir. A més, l’home “s’ha resistit” a l’arrest i portava una pistola carregada a sobre. 

L’home té un antecedent per atemptat i tinença d’arma de foc i passarà a disposició judicial en les pròximes hores. 

Nou comentari

Més notícies
Impacte de bala al vidre del Centre de Desenvolupament Infantil i d'Atenció Precoç | S. B.

Una baralla de matinada deixa un menor tutelat ferit per arma de foc

Els Mossos d'Esquadra investiguen dos incidents aïllats amb pistoles al Raval
Impacte de bala al vidre del Centre de Desenvolupament Infantil i d'Atenció Precoç | S. B.

Un sindicat retreu a Batlle la descoordinació en la identificació de l’autor del tiroteig al Raval

Exigeix en una carta que s'obri una investigació interna per esclarir la falta d'entesa en el cas