Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una baralla de matinada deixa un menor tutelat ferit per arma de foc
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen una baralla que ha deixat un ferit per arma de foc. Els trets s’han produït a la rambla del Raval cap a les cinc de la matinada i han deixat una persona ferida, segons han explicat fonts de la policia catalana al TOT Barcelona. El ferit és un menor i es troba en estat menys greu, segons els Mossos d’Esquadra. Es tracta d’un menor tutelat per la Generalitat, segons informen fonts del departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Aquest departament inclou la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA).

La policia catalana relaciona el ferit per arma de foc amb un incident del qual té constància i que ha estat unes hores abans a la plaça Folch i Torres cantonada amb carrer Reina Amàlia, segons ha alertat un veí a través d’un avís al 112. Ha estat sobre les 3 de la matinada. Fonts policials detallen que els fets s’estan investigant per constatar si es tracta d’una baralla.

Uns trets amb origen desconegut

El vidre del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç, situat a Folch i Torres amb Reina Amàlia, mostra un forat fet per una bala. Els Mossos, ara per ara, desconeixen l’origen d’aquests trets.

Un testimoni ha explicat a aquest diari que cap a les 5:15 hores ha escoltat quatre trets a la plaça. “Pensava que eren petards i m’he tornat a dormir”, relata en una conversa telefònica. 

El testimoni afegeix que abans dels trets ha escoltat una baralla cap a les 3 del matí, de la qual els Mossos en tenen constància gràcies a l’avís d’un veí. La policia catalana relaciona aquest incident amb el menor tutelat ferit que ha estat localitzat a la rambla del Raval. 

Una estona més tard s’ha produït l’incident amb arma de foc que relata el testimoni però que els Mossos desconeixen. Sobre els trets que s’han escoltat, tot i que no ha vist el moment en què es disparaven, detalla que una baralla hauria estat el detonant. L’enfrontament, segons el testimoni, ha començat a ronda de Sant Pau i els involucrats han corregut fins a la plaça Folch i Torres en direcció al carrer Reina Amàlia. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pep a octubre 03, 2019 | 16:03
    Pep octubre 03, 2019 | 16:03
    Una pregunta. Què fa un menor tutelat al carrer a les cinc de la matinada?.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa