Una baralla de matinada deixa un menor tutelat ferit per arma de foc

Els Mossos d'Esquadra investiguen dos incidents aïllats amb pistoles al Raval

Els Mossos d’Esquadra investiguen una baralla que ha deixat un ferit per arma de foc. Els trets s’han produït a la rambla del Raval cap a les cinc de la matinada i han deixat una persona ferida, segons han explicat fonts de la policia catalana al TOT Barcelona. El ferit és un menor i es troba en estat menys greu, segons els Mossos d’Esquadra. Es tracta d’un menor tutelat per la Generalitat, segons informen fonts del departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Aquest departament inclou la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA).

La policia catalana relaciona el ferit per arma de foc amb un incident del qual té constància i que ha estat unes hores abans a la plaça Folch i Torres cantonada amb carrer Reina Amàlia, segons ha alertat un veí a través d’un avís al 112. Ha estat sobre les 3 de la matinada. Fonts policials detallen que els fets s’estan investigant per constatar si es tracta d’una baralla.

Uns trets amb origen desconegut

El vidre del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç, situat a Folch i Torres amb Reina Amàlia, mostra un forat fet per una bala. Els Mossos, ara per ara, desconeixen l’origen d’aquests trets.

Un testimoni ha explicat a aquest diari que cap a les 5:15 hores ha escoltat quatre trets a la plaça. “Pensava que eren petards i m’he tornat a dormir”, relata en una conversa telefònica. 

El testimoni afegeix que abans dels trets ha escoltat una baralla cap a les 3 del matí, de la qual els Mossos en tenen constància gràcies a l’avís d’un veí. La policia catalana relaciona aquest incident amb el menor tutelat ferit que ha estat localitzat a la rambla del Raval. 

Una estona més tard s’ha produït l’incident amb arma de foc que relata el testimoni però que els Mossos desconeixen. Sobre els trets que s’han escoltat, tot i que no ha vist el moment en què es disparaven, detalla que una baralla hauria estat el detonant. L’enfrontament, segons el testimoni, ha començat a ronda de Sant Pau i els involucrats han corregut fins a la plaça Folch i Torres en direcció al carrer Reina Amàlia. 

Comentaris

    Pep 03/10/2019 4:03 pm
    Una pregunta. Què fa un menor tutelat al carrer a les cinc de la matinada?.

Nou comentari