Detingut per tocar els pits d’una dona drogada amb ‘burundanga’

L'arrestat va abusar d'ella a passeig de Gràcia a plena llum del dia

La Guàrdia Urbana va detenir ahir un home per abusar sexualment d’una dona drogada amb burundanga. Fonts de la policia local expliquen que el van detenir a les 18:15 hores a passeig de Gràcia amb Diputació. L’arrestat, afegeixen, es va resistir. La dona es trobava en estat semi inconscient i sota els efectes d’una substància que “inhibeix la consciència”, segons fonts policials.

Quan va ser detingut, la Guàrdia Urbana va trobar 900 euros en bitllets petits a la motxilla que portava l’arrestat, segons ha avançat Aquí, amb Josep Cuní.

Una patrulla de la policia local va ser alertada per un home i, en arribar al lloc dels fets, va enxampar el detingut tocant els pits de la dona. Estava estirada en un banc a la cruïlla entre passeig de Gràcia i Diputació, al costat Besòs i muntanya.

L’arrestat està acusat d’abús sexual i d’atemptat contra l’autoritat. En aparèixer la patrulla de la Guàrdia Urbana l’arrestat va arrencar a córrer i es va resistir, segons ha confirmat el TOT Barcelona. La dona va ser traslladada a un centre hospitalari. 

Més informació

Nou comentari