Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un detingut per l’homicidi d’un jove davant la discoteca Brisas

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove acusat de perpetrar l’apunyalament que posar fi a la vida d’un altre jove de 18 anys, tal com ha avançat La Vanguardia. Els fets es van produir durant la matinada del passat 30 d’octubres davant de la discoteca Brisas del Caribe, situada al número 37 de l’avinguda del Paral·lel.

Pel que fa al dia que es van produir els fets, la policia va rebre l’alerta que hi havia un home ferit enmig del carrer a les 6 hores del passat diumenge. Tal com van explicar els Mossos al TOT Barcelona en el seu moment, la ferida que va rebre la víctima era tan greu que, quan van arribar als Sistemes d’Emergències Mèdiques (SEM), ja era massa tard. Va morir abans que poguessin fer res per ell. Després els Mossos van obrir la investigació que els ha portat fins a la persona detinguda.

S’han produït diversos conflictes davant de la discoteca

Aquest homicidi no és el primer conflicte que es produeix a la discoteca o els seus voltants. Les fonts consultades pel TOT Barcelona després de del succés, van explicar que es produeixen certs incompliments a l’establiment, ja que el Districte de Sants-Montjuïc “fa mesos que persegueix diversos incompliments del règim d’activitats per part de la discoteca Brisas”. De fet, van afegir que s’han intentat imposar diversos procediments sancionadors, però que el Districte “no pot tancar el local per raons de seguretat”.

Per part seva, fonts municipals van recordar a aquest diari que l’establiment d’oci nocturn està afectat per un Pla especial de millora urbana, la qual cosa farà que “s’enderroqui de manera imminent i es construeixi una residència d’estudiants”.

Per part seva, des de l’Associació de Veïns del Poble-sec han demanat que els Jardins de les Tres Xemeneies es tanquin a les nits perquè consideren que en el parc i en els seus voltants es produeixen massa conflictes i botellades. Tal com ha dit a Els matins de TV3, el president de l’entitat veïnal, Sergi Gázquez, s’hauria de tancar a les 22 hores, “com es fa en altres parcs de Barcelona”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa