Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un home al Raval per un delicte d’homofòbia
  • CA

Un home ha estat detingut al barri del Raval per un presumpte delicte d’odi per homofòbia contra un treballador d’un establiment de la zona. Els fets van succeir aquest dijous al vespre, al voltant de les 20.30 h de la tarda, quan una patrulla dels Mossos d’Esquadra del districte de Ciutat Vella van establir contacte amb la víctima, un home que treballava a una botiga.

Els Mossos han confirmat al TOT Barcelona que l’home, de 37 anys, ha estat detingut per aquest fet. En concret, insultava, amenaçava i llançava objectes a la víctima per la seva condició sexual. En aquest sentit, han fet una crida a posar fi a les agressions homòfobes.

La víctima feia mesos que va contactar amb els Mossos d’Esquadra per aquest mateix fet, amb la voluntat de denunciar els atacs que ja patia aleshores. Els agents afirmen que s’ha fet un treball d’acompanyament a la víctima que ha durat mesos, per saber com evolucionava la situació.

L’agressor fins i tot havia arribat a trencar mobiliari de l’establiment i llençat objectes des del seu domicili, pròxim a la botiga, a la víctima. Es tracta, per tant, d’un suposat delicte d’odi i discriminació per raó d’orientació sexual. Mossos expliquen a aquest diari que el detingut passarà aquest dissabte a dependències judicials, que hauran d’esclarir si se’l condemna i quina pena se li imposa.

Atac homòfob i intent de furt a l’octubre

Al mes d’octubre es va produir un altre atac LGTBIfòbic. En aquest cas, els Mossos d’Esquadra van arrestar durant la matinada del dijous 21 d’octubre al divendres 22 d’octubre un home que havia comès una presumpta agressió homòfoba al districte de Ciutat Vella. Segons les explicacions del cos policial, el detingut va abordar la víctima cap a les 23.55 hores, la va insultar per la seva condició sexual i se li va abraonar per intentar robar-li diners.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa