Els Mossos d’Esquadra van arrestar en la matinada de dijous a divendres un home per cometre una presumpta agressió homòfoba a Ciutat Vella. Segons ha relatat el cos, el detingut va abordar la víctima cap a les 23.55 hores d’aquest dijous, la va insultar per la seva condició sexual i se li va va abraonar per intentar robar-li diners.

El suposat agressor no va aconseguir sostreure-li res i va acabar fugint, després de causar ferides d’escassa consideració a l’altre home. Els agents van aconseguir localitzar-lo poc després als voltants dels llocs dels fets gràcies a la descripció que l’agredit va facilitar. El sospitós acumula antecedents per furts violents, lesions lleus i contra l’exercici de drets fonamentals.

El detingut és un noi de 20 anys i de nacionalitat marroquina, ha informat la policia. Els Mossos han detallat que la víctima va declarar que coneixia el presumpte agressor de veure’l al barri.

Nou comentari

Més notícies
Agents de policia dins del narcopís desmantellat al Raval / GUB

Un detingut en un narcopís desmantellat al Raval

El punt de venda i consum de droga causava molèsties al veïnat
Una persona amb el penjoll per alertar el servei de teleassistència / Diputació de Barcelona

Alerta per l’intent d’estafa a usuaris de teleassistència de Barcelona

L'Ajuntament ha avisat els Mossos d'Esquadra després que unes 200 persones hagin rebut trucades per demanar-los 20 euros