Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detinguda una menor per intent d’homicidi al metro d’Urquinaona
  • CA

Una menor d’edat ha estat detinguda aquesta nit per temptativa d’homicidi després d’una baralla al metro d’Urquinaona de Barcelona, segons ha avançat El País i ha pogut confirmar el TOT Barcelona. La Guàrdia Urbana la va detenir perquè durant l’altercat una persona va caure a la zona de vies i sospiten que la noia la va empènyer.

La menor es troba detinguda en una comissaria dels Mossos d’Esquadra, segons ha informat fonts municipals. Un grup de persones que va presenciar la baralla va baixar a les vies per ajudar la noia a pujar abans que arribés el següent metro. No hi va haver ferits de consideració.

Un ferit per una punyalada a Bogatell

Els Mossos d’Esquadra també ha informat que un home ha resultat ferit per arma blanca en una baralla a la platja de Bogatell de Barcelona. Cap a les tres de la matinada, han rebut l’avís i els serveis d’emergència l’han atès al mateix lloc dels fets. Després de practicar els primers auxilis, han enviat el jove a l’Hospital del Mar per fer una avaluació més exhaustiva.

De moment no se sap l’estat en què es troba, però en el moment de fer el primer reconeixement la policia catalana havia descartat que la seva vida estigués en perill, però la seva evolució dependrà de la gravetat de les ferides.

Més notícies
Els equips de neteja recullen 20 tones de residus per la revetlla
Notícia: Els equips de neteja recullen 20 tones de residus per la revetlla
Comparteix
Unes 60.000 persones han celebrat Sant Joan a les platges de Barcelona
El 112 rep més de 700 trucades a Barcelona per la revetlla de Sant Joan
Notícia: El 112 rep més de 700 trucades a Barcelona per la revetlla de Sant Joan
Comparteix
La majoria han sigut per focs a matolls de la via pública, contenidors incendiats i per molèsties a veïns

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Posem las coses al seu lloc.... a juny 25, 2019 | 08:32
    Posem las coses al seu lloc.... juny 25, 2019 | 08:32
    Aquestes noies, si algun dia tenen fills, com voleu que no s'eduquin en la violència, i no siguin maltractadors. Per erradicar la violència de genere, no pot ser Mare qualsevol arreplegada, amb una educació ètica i social nula....no es pot deixar la responsabilitat en mans de l'escola, per que "L'escola es la segona llar, però la llar es la primera escola"...es per aquí on las feministes haurien de posar èmfasis....
  2. Icona del comentari de: Pepet de Vallmanya a juny 25, 2019 | 14:02
    Pepet de Vallmanya juny 25, 2019 | 14:02
    No serà una MENA ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa