Detinguda una menor per intent d’homicidi al metro d’Urquinaona

La noia hauria empès una persona a la zona de vies | Un jove ha resultat ferit per arma en una baralla a la platja de Botagell

Una menor d’edat ha estat detinguda aquesta nit per temptativa d’homicidi després d’una baralla al metro d’Urquinaona de Barcelona, segons ha avançat El País i ha pogut confirmar el TOT Barcelona. La Guàrdia Urbana la va detenir perquè durant l’altercat una persona va caure a la zona de vies i sospiten que la noia la va empènyer.

La menor es troba detinguda en una comissaria dels Mossos d’Esquadra, segons ha informat fonts municipals. Un grup de persones que va presenciar la baralla va baixar a les vies per ajudar la noia a pujar abans que arribés el següent metro. No hi va haver ferits de consideració.

Un ferit per una punyalada a Bogatell

Els Mossos d’Esquadra també ha informat que un home ha resultat ferit per arma blanca en una baralla a la platja de Bogatell de Barcelona. Cap a les tres de la matinada, han rebut l’avís i els serveis d’emergència l’han atès al mateix lloc dels fets. Després de practicar els primers auxilis, han enviat el jove a l’Hospital del Mar per fer una avaluació més exhaustiva.

De moment no se sap l’estat en què es troba, però en el moment de fer el primer reconeixement la policia catalana havia descartat que la seva vida estigués en perill, però la seva evolució dependrà de la gravetat de les ferides.

Més informació

Comentaris

    Posem las coses al seu lloc.... 25/06/2019 8:32 am
    Aquestes noies, si algun dia tenen fills, com voleu que no s'eduquin en la violència, i no siguin maltractadors. Per erradicar la violència de genere, no pot ser Mare qualsevol arreplegada, amb una educació ètica i social nula....no es pot deixar la responsabilitat en mans de l'escola, per que "L'escola es la segona llar, però la llar es la primera escola"...es per aquí on las feministes haurien de posar èmfasis....
    Pepet de Vallmanya 25/06/2019 2:02 pm
    No serà una MENA ?

Nou comentari