Detinguda l’àvia d’un menor per agredir-lo al carrer i encarar-se amb els mossos

La dona, de 43 anys, escridassava i sacsejava el nen, de dos anys, en una terrassa al carrer Muntaner

Una dona de 43 anys va acabar detinguda aquest dimarts per maltractar el seu net, de dos anys, en una terrassa del carrer Muntaner, a Barcelona. Els fets van ocórrer cap a les 14.30 hores quan uns testimonis van alertar els Mossos d’Esquadra que una dona estava escridassant i sacsejant un menor.

Una patrulla d’agents s’hi va desplaçar i va comprovar que, efectivament, la dona cridava de forma agitada al nen i existien signes de suposat maltractament. Els agents es van adreçar a la dona, que es trobava en un estat de forta alteració, per intentar tranquil·litzar-la, però va fer cas omís, relaten els Mossos. La dona va arribar a encarar-se amb els policies, que l’acusen d’intentar-los colpejar. Van acabar arrestada per presumptes delictes de maltractaments i de resistència, desobediència i atemptat a l’autoritat.

Segons explica la policia, la dona no té antecedents delictius. El menor no presenta lesions i va passar a disposició judicial a efectes de protecció. Els Mossos expliquen que la mare del menor es troba de viatge i, de moment, no ha sigut localitzada. Provisionalment, el nen ha quedat sota custòdia de la Direcció General de l’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA).

Més informació

Comentaris

  Doctor Strangelove 04/08/2021 10:56 am
  En fem un gra massa de tot. Doc.
   Dani 04/08/2021 12:56 pm
   Espero y confío que le caiga todo el peso de la ley. Estos hechos sin duda constituirán delito de sedición.
  Dr Sallop 04/08/2021 12:36 pm
  Qui te potestad am la persona, am aquest cas el NET : l'Avia, els Mossos o la DGAIA.
  Berta 04/08/2021 1:19 pm
  No se la edad de la abuela pero hay una generación acostumbrada a desenfundar "la zapatilla "a la mínima. Y nunca les ha pasado nada sino las cárceles españolas estarían llenas de estos maltratadores la mía la primera b
  ciutadà 04/08/2021 8:18 pm
  Un cas flagrant de violència femellista (Que no feminista)
  Va de iaies 04/08/2021 10:41 pm
  Al nen més li val tornar amb la iaia que el sacseja un dia que està nerviosa, que no pas anar a parar als serveis públics que el sacsejaran de per vida.

Nou comentari