Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un traficant de la Barceloneta que havia atacat tres prostitutes
  • CA

Els crits d’una dona en un balcó de la Barceloneta són la clau d’aquesta història, que acaba amb la descoberta d’un pis on s’emmagatzemaven 40.000 dosis de LSD, dos quilos i mig de marihuana i 800 pastilles d’èxtasi. Un d’aquells casos que demostren que tibar del fil és una de les tècniques bàsiques de la investigació policial. 

Dimecres passat, quan passaven vint minuts de la mitjanit del dimarts, els Mossos d’Esquadra eren alertats que en un pis del carrer Balboa, a la Barceloneta, hi havia una dona demanant auxili en un balcó. 

Segonts fonts del cos policial, agents de la comissaria de Ciutat Vella s’hi van adreçar immediatament i van ser a temps d’enxampar i identificar un home que fugia corrent per les escales, que va acabar detingut no només per haver agredit la dona que demana ajut, que era una prostituta a la qual havia colpejat, sinó per tot un seguit de delictes que se li van descobrri arran d’aquests fets: un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, dos delictes d’agressió sexual i de falsificació documental, lesions i amenaces. L’home arrestat té 31 anys, és de nacionalitat bielorissa i veí de Barcelona.
  
Quan van entrar al pis, els agents van poder per parlar amb la víctima, que els va explicar que l’atacant havia requerit els seurs serveis i després n’havia discutit el pagament, fins que finament la va agredir i amenaçar.
 
Però és que en aquell pis els Mossos hi van veure també una plantació de marihuana amb estris per cultivar-la en un interior, com ara els habituals ventiladors, llums halògens, tubs de respiració i humidificadors. També hi haviai safates plenes de cabdells.
 
Amb aquests indicis, la policia va demanar permís al jutge per escorcollar la resta del pis, i aleshores va ser quan van trobar un autèntic magatzem de drogues: 40.000 dosis d’LSD, 800 pastilles d’èxtasis i 2,5 kg de marihuana i 340 euros en efectiu. També hi havia estris per falsificar documents oficials, 15 tampons i matrius de tampons de visats espanyols i d’altres països europeus.

 

 
Va ser en aquell moment que van detenir l’home com a presumpte autor dels delictes de tràfic de drogues i falsificació documental. I el van denunciar per un delicte lleu de lesions i amenaces contra la dona. Més tard hi van haver d’afegir els càrrecs d’agressió sexual, quan durant la investigació van saber que era sospitós d’haver agredit sexualment dues prostitutes més.
 
El jutge de guàrdia va ordenar empresonar preventivament l’home arrestat. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Més notícies
Rua amb cassolada contra els narcopisos al Raval
Notícia: Rua amb cassolada contra els narcopisos al Raval
Comparteix
Veïns del barri recorren els carrers durant una hora fent sonar les cassoles i els xiulets
Setze identificacions en un operatiu antidroga dels Mossos al Raval
Notícia: Setze identificacions en un operatiu antidroga dels Mossos al Raval
Comparteix
Els agents van inspeccionar un bar del carrer de la Cera i van denunciar tres persones per tinença de substàncies estupefaents
“El reforç policial a Ciutat Vella és un pedaç però funciona”
Notícia: “El reforç policial a Ciutat Vella és un pedaç però funciona”
Comparteix
Es compleixen 15 dies des que Mossos i Guàrdia Urbana van intensificar la presència al districte i els veïns temen que no duri

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa