Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un home per l’assassinat d’una noia de 17 anys a Sant Antoni
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas enrevessat de l’assassinat d’una noia de 17 anys el cadàver de la qual s’ha trobat aquest dimarts a la tarda en un bar de l’avinguda Mistral, al barri de Sant Antoni de Barceloma, a l’Eixample.

Un home ha estat detingut pels fets i un altre –que ha sigut qui ha avisat del que havia passat i que s’ha identificat com la parella de la víctima– és, de moment, testimoni. Era el xicot de la víctima i havien discutit. La jove s’ha ficat al local suposadament per fugir d’ell i, segons explica el noi, quan ell hi ha entrat més tard a buscar-la se l’ha trobat morta, amb signes de violència. 

Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas i intenten aclarir si tot el que explica el noi, al qual prendran declaració com a testimoni, és cert al cent per cent. No tenen clar del tot si la noia realment ha entrat al local sola o si ell l’ha seguit immediatament.

Ell acusa de l’homicidi un tercer, un home que era dins del bar i que després ha estat detingut amb la roba tacada de sang al Raval, quan la Guàrdia Urbana l’ha trobat. Als agents els ha fet sospitar la seva actitud i l’han detingut per desordres públics. Però han sigut els investigadors dels Mossos d’Esquadra, que són els que tenen competències per investigar homicidis i que ja eren al lloc on s’ha localitzat el cadàver poc abans de les quatre de la tarda, els que l’han connectat al crim i n’han ordenat la detenció per l’homicidi.

 

 

Els Mossos acordonant la zona de l’avinguda Mistral on han trobat una dona morta / A.L.

 

El primer avís sobre els fets s’ha rebut al telèfon d’emergències 112, on ha trucat un home per alertar d’una baralla amb la seva parella. Quan els agents han arribat al lloc dels fets, han trobat la noia morta amb signes de violència i el jove assegurava que l’autor de l’homicidi era una tercera persona, l’ara detingut.

Aquestes dades encaixen amb el relat d’una dependenta del forn de pa situat a l’altra banda de l’avinguda Mistral, que ha explicat a aquest diari que un noi jove que estava “molt nerviós” ha entrat a l’establiment a demanar ajuda. “Ens ha dit si podíem trucar a la policia perquè deia que havien fet mal a la seva nòvia“, ha relatat. La dependenta ha afegit que el noi, que ha descrit com una persona jove, ha trucat a emergències i que després ha sortit del forn. Quan han vingut els Mossos se l’han endut, però no emmanillat, sinó com a testimoni per intentar aclarir què ha passat. 

Més notícies
Maten a trets un home en un pis en ple centre de Barcelona
Notícia: Maten a trets un home en un pis en ple centre de Barcelona
Comparteix
L'autor dels fets portava un casc posat i els Mossos d'Esquadra el busquen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa