Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un home per portar una arma de foc amagada a la zona genital
  • CA

Agents de la Guàrdia Urbana van veure aquest dimarts al Raval dos homes que tenien una actitud “sospitosa”, que estaven “vigilant constantment l’entorn”, segons ha explicat el cos de policia en una piulada. Aquesta actitud va cridar l’atenció dels agents, la qual cosa va fer que es dirigissin cap a ells i que els aturessin per identificar-los i escorcollar-los.

El que van trobar va confirmar les seves sospites. Un d’ells portava una arma de foc curta amagada a la zona genital i cinc cartutxos al carregador. Davant d’aquesta troballa, els agents van detenir l’home.

Aquesta setmana ha estat marcada per més successos. Un exemple és la baralla que va tenir lloc aquest dimecres en el Centre de dia del barri del Poble-sec, al districte de Sants-Montjuïc, que va acabar amb dos detinguts per un delicte de robatori amb violència i un altre de lesions. Les alarmes van saltar quan el vigilant de seguretat de l’equipament dedicat a la inclusió social de joves va avisar que dos usuaris n’havien agredit un altre per robar-li una cadena. L’intent de robatori va acabar amb una violenta baralla entre els tres usuaris.

Els Mossos d’Esquadra van detenir un lladre multireincident per intent de robatori

Un altre fet important d’aquesta setmana és la detenció, per part dels Mossos d’Esquadra, d’un lladre multireincident que intentava robar un patinet elèctric i un mòbil al districte de Ciutat Vella. Els dos agents haurien estat alertats pels crits de la víctima i van atrapar un dels dos implicats en l’intent de robatori després que intentés fugir de l’escenari dels fets. D’altra banda, el lladre que va aconseguir escapar, es troba ara en parador desconegut.

Per part seva, l’home arrestat acumulava gairebé una vintena d’antecedents per cometre delictes similars. Per aquest últim intent de robatori, va passar a disposició judicial i, després, el jutge va decidir enviar-lo a presó provisional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa