Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen 17 estrangers en una operació a una discoteca del Raval
  • CA

Una batuda policial a la discoteca Moog, al Raval, ha acabat amb 17 persones detingudes per la Policia Nacional per temes relacionats amb la llei d’estrangeria. Ha estat una de les conseqüències d’un dispositiu conjunt de la policia espanyola, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana la passada matinada. Es volia intervenir el tràfic de drogues i evitar possibles robatoris amb violència que succeeixen de manera recurrent al voltant d’aquesta discoteca, asseguren els Mossos en un comunicat. En aquest sentit, el balanç ha deixat set denúncies administratives: una per tinença d’arma blanca en un lloc de reunió i sis més per possessió d’èxtasi, cocaïna, marihuana o haixix.

Més enllà dels immigrants en situació irregular, la única detenció que s’ha dut a terme ha estat la d’una persona a qui, en identificar-la, han trobat que tenia una ordre judicial de cerca. Era per haver comès anteriorment robatoris violents. En aquest cas, qui se n’ha fet càrrec han estat els Mossos d’Esquadra.

En total, els cossos policials han identificat 170 persones. L’entrada al local s’ha fet a la una de la matinada. I, després d’abordar els presents, també s’ha realitzat una inspecció de l’establiment. Segons informa la policia catalana, s’hi van detectar “diverses irregularitats informades al propietari”. Aquesta anàlisi del lloc la va dur a terme la Guàrdia Urbana.

La intervenció inclou, a més de l’entrada al club Moog, la presència d’agents als carrers del voltant de la discoteca. Així, es pretèn abordar “conductes incíviques associades a l’oci nocturn” i prevenir robatoris amb violència, així com el tràfic de drogues. Els Mossos asseguren que aquesta mena de dispositius es continuaran realitzant “per tal de garantir la seguretat ciutadana i l’ordre públic a l’entorn de zones d’oci de Ciutat Vella”.

Més notícies
Protesta al CIE en suport dels detinguts en les protestes contra la sentència
Notícia: Protesta al CIE en suport dels detinguts en les protestes contra la sentència
Comparteix
Entitats i col·lectius antiracistes i l'Assemblea Plaça Universitat participen en aquesta mobilització
Colau tanca 15 dies la discoteca Pachá per falta de seguretat
Notícia: Colau tanca 15 dies la discoteca Pachá per falta de seguretat
Comparteix
El districte de Ciutat Vella volia clausurar totes les discoteques de la Barceloneta, però de moment no ha sigut possible

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa