Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Més detalls sobre el pare que va assassinar el seu fill de 2 anys a Barcelona

Continua la recerca de l’home que presumptament va assassinar el seu fill de dos anys en un hotel de Barcelona després d’haver-se separat de la parella. La Vanguardia explica que només feia 8 dies que els pares s’havien separat, i que l’home havia tingut un comportament “exemplar” amb la seva exparella. Una circumstància que lliga amb les investigacions policials sobre l’entorn de l’home i les seves xarxes socials, on es lloava la seva amabilitat i el bon tracte amb els companys de feina. Segons publica el rotatiu barceloní, la decisió de separar-se la va prendre la dona, i l’home l’hauria acceptat amb una actitud de “maduresa”. De fet, la dona hauria explicat que se sentia destrossada per no haver estat capaç de detectar cap indici de les intencions del pare, ja que la seva actitud va ser exemplar en tot moment.

De fet, els missatges intercanviats entre els pares –ell es va traslladar al Vendrell a casa del seu pare- van ser cordials fins just dimarts a la tarda, quan l’home hauria iniciat les amenaces i els missatges intimidatoris a la mare, tal i com relata La Vanguardia. L’home, de 44 anys nascut a l’Argentina i amb nacionalitat espanyola, va reservar una sola nit d’hotel amb Smartbox, la de dimarts, i ho va fer diumenge.

L'hotel Concòrdia, amb els Mossos investigant la mort d'un nen petit / D.C.
L’hotel Concòrdia, amb els Mossos investigant la mort d’un nen petit / D.C.

També se sap que l’home va fugir de l’hotel en taxi i es va dirigir a l’aeroport de Barcelona, però no s’ha identificat cap passatger amb el seu nom, fet que fa pensar a les autoritats policials que podria haver falsificat el passaport o haver fugit en una altra direcció en una maniobra de distracció.

El passat 25 d’agost, els Mossos d’Esquadra emetien un comunicat amb la imatge del pare del nen de dos anys trobat ahir mort a l’hotel Concòrdia de l’avinguda Paral·lel, al Poble-sec. L’home es diu Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, té 44 anys i fa 1,78 metres d’alçada. També té la pell bruna, complexió atlètica i ulls marrons, informa la policia. Fonts dels Mossos també subratllen que estan tractant el cas com un presumpte homicidi. En principi, el principal sospitós és el fugitiu.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pepet de Vallmanya a agost 30, 2021 | 01:55
    Pepet de Vallmanya agost 30, 2021 | 01:55
    Nacionalitat : Argentina. NO sé perquè, però , m'ensumava que era sur-americà !

Nou comentari

Comparteix