Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desmantellat un punt de venda de droga on troben 17.000 € en metàl·lic
  • CA

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desmantellat un punt de venda de droga a Baró de Viver. En una operació conjunta el 6 de juny, agents dels dos cossos policials van escorcollar dos domicilis, un al barri barceloní i un altre a Santa Coloma, i es va detenir una persona. Als habitatges es van incautar 17.000 euros en metàl·lic, diverses dosis de cocaïna, haixix, dues armes simulades, estris per al consum de droga i documentació que acreditava l’activitat il·lícita.

L’Ajuntament ha informat que la investigació es va originar fa mesos. Va ser arran dels avisos de veïns de Baró de Viver que se sentien insegurs perquè afirmaven que hi havia toxicòmans comprant droga a un immoble del barri. Els testimonis van fer arribar la informació a la policia de forma anònima per por a possibles represàlies dels inquilins del pis investigat, apunta el consistori.

En un primer operatiu, el passat dimecres 13 de maig al matí, efectius dels dos cossos policials van escorcollar dos domicilis per ordre judicial, on es va detenir dues persones implicades en el tràfic de drogues. Un cop desmantellat aquest punt de venda de droga, es va detectar un tercer pis del mateix immoble on presumptament també es subministraven substàncies estupefaents. La investigació també va lligar caps fins a trobar el domicili de Santa Coloma també vinculat a la xarxa.

Un cop es va disposar d’indicis suficients per acreditar l’activitat delictiva, el 6 de juny va culminar l’operació per desarticular el punt de venda de substàncies il·lícites. El detingut va passar a disposició judicial el passat dia 11 de juny i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Més notícies
Agents dels Mossos i de la Guàrdia Urbana a la porta de l'edifici del Raval on han detingut dues persones / CME
Desactiven un punt de droga al Raval i detenen dues persones
Notícia: Desactiven un punt de droga al Raval i detenen dues persones
Comparteix
Han decomissat cocaïna, heroïna, diners en efectiu i una bàscula de precisió
Material decomissat al pis de la parella que distribuïa droga al Poble-Sec i Sant Antoni / Mossos
La parella que venia drogues sintètiques a domicili en patinet
Notícia: La parella que venia drogues sintètiques a domicili en patinet
Comparteix
Detinguts per distribuir diversos tipus d'estupefaents a Sant Antoni, Les Corts i el Poble-Sec

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa