Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Denuncien una nova agressió sexual a les festes de Gràcia
  • CA

Una nova denúncia per agressió sexual ha elevat a cinc els presumptes casos de violència contra les dones en dues setmanes, dues d’elles a les festes de Gràcia. Fonts municipals han confirmat al TOT Barcelona que la víctima ha presentat denúncia. El col·lectiu Feministes de Vila de Gràcia ha desvelat a través de Twitter que tenen constància de cinc denúncies. 

El consistori va rebutjar els fets ahir en un comunicat conjunt amb diverses entitats feministes. A l’escrit es xifren les dades d’assistència que s’ha ofert a dones gràcies al Punt Lila. S’han portat a terme 2.536 accions de sensibilització i informació, 22 assessoraments i 23 intervencions. En el marc de les “tècniques del Punt Lila” hi ha parelles itinerants o persones del col·lectiu feminista que intervenen en casos de necessitat.

[r:1]

Investigacions obertes

Els Mossos d’Esquadra continuen investigant les altres agressions sexuals que haurien tingut lloc en les últimes setmanes. Una d’elles, especifiquen, es va produir en el marc de les festes de Gràcia. Juntament amb l’última que s’ha denunciat, en serien dues. La policia catalana investiga els fets. 

Més notícies
Tercera agressió sexual en menys d’una setmana
Notícia: Tercera agressió sexual en menys d’una setmana
Comparteix
Els indicis de què disposen els Mossos indiquen que no estan relacionades

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa