Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Denuncien deixadesa de l’Ajuntament per netejar els desperfectes de la pluja
  • CA

Els desperfectes de la pluja han estat presents al barri de La Marina de Port durant diversos dies. Veïns de la zona han denunciat deixadesa per part de l’Ajuntament perquè els serveis de neteja no actuaven a les zones afectades per la pluja. En concret, una veïna va alertar a través de Twitter que a la cantonada entre els carrers Foc i Mare de Déu de Port la calçada estava plena de pedres i sorra. Fonts municipals han informat que els serveis municipals han netejat aquest punt i actuen al llarg d’aquest matí a altres llocs de la zona.

La primera queixa de la veïna va arribar fa dos dies, quan va publicar en una piulada que, després de 48 hores, els serveis de neteja no havien intervingut a un punt ple de brutícia. Segons es pot observar a diverses fotografies compartides a través de Twitter, la calçada plena de pedres i sorra. A més, la dona lamenta que pateixen situacions semblants des de fa un any.

Segons la veïna, la brutícia s’acumula al carrer per la falta de manteniment dels camins de Montjuïc, cosa que provoca rieres.

L’Ajuntament insta els veïns a informar d’incidències d’aquest tipus seguint els canals oficials i no només a través de xarxes socials perquè els serveis de neteja es puguin fer càrrec de la situació. La veïna es queixa que va trucar en diverses ocasions als serveis municipals però que no els van fer “ni cas”. 

Més notícies
Denuncien que l’arrestat a Sants per un delicte d’odi va ser acusat en fals per un grup ultra
Notícia: Denuncien que l’arrestat a Sants per un delicte d’odi va ser acusat en fals per un grup ultra
Comparteix
Els Mossos el va detenir per agredir un home que portava una samarreta amb la bandera espanyola | Ha sortit en llibertat i acusat d'un delicte d'incitació a l'odi
Troben l’home desaparegut després d’agafar un tren a Sants
Notícia: Troben l’home desaparegut després d’agafar un tren a Sants
Comparteix
L'home, de 82 anys i malalt d'alzheimer, no havia arribat a Múrcia, el seu destí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa