Denuncia l’Ajuntament de Barcelona després d’atacar-lo un senglar

Un porc salvatge el va causar una ferida de cinc centímetres al mossegar-lo a Vallvidrera

Un veí de Nou Barris ha presentat una denúncia al jutjat de guàrdia contra l’Ajuntament de Barcelona després que un porc senglar el mossegués al Parc Natural de Collserola i li causés una ferida d’uns cinc centímetres en la cuixa, segons ha informat betevé. L’afectat, Xavier Bosch, explica que havia anat a Vallvidrera amb la dona i els seus tres fills a contemplar la pluja de perseids el 12 d’agost, on van veure altres persones alimentant alimentant un grup de senglars. Quatre dels animals es van apropar a la família. Envoltats, la parella i els fills van intentar allunyar-s’hi però, al veure que els perseguien, van acabar aturant-se.

“Primer van intentar arrencar-li la motxilla a la meva dona, i en no poder, un altre es va dirigir cap a mi”, ha relatat Bosch a la televisió local. L’home va acabar rebent una mossegada “impressionant”, diu. Va haver de ser atès a Urgències de l’Hospital Vall d’Hebron.

Bosch opina que “hi ha una població excessiva de senglars a Collserola”. Afegeix que ha decidit interposar una denúncia contra el consistori “amb l’objectiu que els responsables es posin d’acord per prendre la mesura adequada per controlar la població” 

Més informació

Comentaris

    El ZOO COLAU, parc natural 25/08/2021 8:12 am
    Cal donar menjar als porcs senglars, rates i colaus. No siguis tan de dretes, convergent!!!!

Nou comentari