Cs reclama que l’Ajuntament deixi de subvencionar la Plataforma per la Llengua

El grup municipal de Cs ha reclamat aquest divendres al govern de BComú i PSC que retirin les subvencions municipals a Plataforma per la Llengua: “L’Ajuntament no pot seguir finançant amb diners públics a una associació que es dedica a espiar els nens i nenes en centres escolars”.

La portaveu adjunta del grup municipal, Marilén Barceló, ha avançat en un comunicat que presentaran una bateria de preguntes per conèixer al detall l’import de subvencions a l’entitat des de 2015, així com programes subvencionats i mecanismes de seguiment de les ajudes.

A més, ha exigit a l’Ajuntament que demani a l’entitat en quins centres escolars va realitzar el seu estudi sobre la llengua que utilitzen alumnes al pati: “Un fet tan greu no pot quedar impune”, ha asseverat Barceló.

Comentaris

  X*2 Juliol 26, 2019 | 13:34
  A la merda aquests feixistes
  Piensa el ladron, que todos son de su condición..... Juliol 26, 2019 | 13:47
  No cal espiar, es quelcom que Pares, Mares i mestres poden veure i comprovar cada dia, aquesta gent de C,s, estan bojos com cabres, només volen barrar el pas a tot lo català....
  D'on no n'hi ha no en raja Juliol 26, 2019 | 14:39
  Els fasc'stas de ciudadanos cobreu sous entre altres coses, que paguem els catalans , i no feu res de bo, per mereixe'l. Al dia d'avui no heu aportat res de bo a la societat i a la política, més aviat tot el contrari
  capitao lampiao Juliol 26, 2019 | 20:16
  El que hauria de deixar de subvencionar es la Feria de Abril. No es pot subvencionar entitats que promouen l'alcoholisme.
  Miki Juliol 26, 2019 | 22:49
  Colonos inadaptats

Nou comentari

Més notícies

Canadell respondrà només en català a les preguntes que es facin a la Cambra

El president de l’ens ha assegurat que el comitè executiu ha decidit comunicar-se en català per evitar “contradiccions”

“Catalana hija de puta”: l’insult d’una hostessa de Vueling per parlar en català

La usuària presentarà una queixa pel tracte que va rebre per parlar català