Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un cotxe pateix un accident i es queda atrapat a la Gran Via

Imatge atípica a la Gran Via de les Corts Catalanes. Fonts de la Guàrdia Urbana expliquen des del lloc dels fets al TOT Barcelona que aquest matí un cotxe ha patit un accident, la qual cosa l’ha fet xocar amb una illeta enjardinada que separa els carrils d’aquesta artèria de la ciutat a l’altura de la plaça Tetuan, al barri de la Dreta de l’Eixample (districte de l’Eixample). L’accident s’ha produït al voltant de les 9 hores i el vehicle ha quedat uns minuts atrapat en aquest espai.

L'accident vist des d'un dels pisos de la zona / A.L.
L’accident vist des d’un dels pisos de la zona / A.L.

Tal com informen fonts municipals al TOT, cap persona ha resultat ferida i l’accident no ha provocat afectacions en el trànsit. Pel que fa a les causes, les fonts de la Guàrdia Urbana han detallat que el conductor ha girat el voltant en voler apartar-se d’un altre cotxe que venia del carril que li quedava a la dreta i el tenia molt a prop. Des dels habitatges propers a la zona dels fets, s’ha sentit un fort soroll al voltant de les 9 hores. Un cop s’ha produït l’accident, diferents vianants s’han quedat mirant amb sorpresa l’escena i, alguns, han fet fotos, ja que no és gens habitual trobar un vehicle en un espai com aquest. Al voltant de les 10 hores ja s’havia pogut treure el cotxe de la illeta, on la gespa ha quedat malmesa.

Un balcó destrossar a l’avinguda Paral·lel

Fa només tres dies, també es va viure una escena poc habitual a l’avinguda Paral·lel, al barri del Poble-sec (districte de Sants-Montjuïc). Tal com van avisar els Bombers a través de Twitter, una grua va tenir una fallada mecànica que va fer caure el braç. Llavors el braç va colpejar un balcó del número 158 de l’avinguda i el va destrossar. L’incident no va provocar cap ferit, tal com van assegurar els Bombers. Fonts municipals van dir al TOT Barcelona que els operaris havien netejat la zona després de l’incident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa