Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Polèmica entre Arrels i Batlle per les possibles multes a sensesostres durant el confinament
  • CA

Tens estira-i-arronsa entre la Fundació Arrels i el tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, per les possibles multes a persones sense sostre, que podrien ser sancionats perquè estar-se al carrer sense cap justificació implica incomplir les ordres de l’Estat del confinament per aturar el contagi del coronavirus SARS-CoV-2. El director de l’entitat ha denunciat que això estava passant aquest matí amb una piulada al seu compte de Twitter i ho ha qualificat de “barbaritat”. 

En la seva compareixença diària des que s’aplica l’estat d’alarma, Batlle ha replicat indignat que “la Guàrdia Urbana no té cap instrucció per sancionar sensesostres”. “Som molts conscients de la vulnerabilitat d’aquest col·lectiu i més en aquests moments. Si hi ha algun error, preguem que es comuniqui per corregir-lo i que no es llancin missatges alarmistes i generalistes en moments tan complicats”, ha demanat.

Després de la compareixença de Batlle, Busquets ha matisat la seva denúncia amb una altra piulada en què deia que estava convençut que no s’ha donat cap ordre per denunciar els sensesostre. Tot i així, insistia que es pot donar el cas que es multi persones que no tenen llar perquè estan al carrer suposadament sense cap de les justificacions que preveu l’estat d’alarma.

 

 

Més notícies
Ja són 2.391 les persones multades per saltar-se el confinament a Barcelona
Notícia: Ja són 2.391 les persones multades per saltar-se el confinament a Barcelona
Comparteix
Es tracta de denúncies de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra
La presó de Wad-ras, aïllada pel coronavirus de l’acusada del crim de la Guàrdia Urbana
Notícia: La presó de Wad-ras, aïllada pel coronavirus de l’acusada del crim de la Guàrdia Urbana
Comparteix
La presó de dones ha avisat al TSJC que enviïn els nous ingressos cap a Brians 1

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa