Polèmica entre Arrels i Batlle per les possibles multes a sensesostres durant el confinament

El tinent d'alcalde replica indignat a una piulada del director de la fundació i assegura que la Guàrdia Urbana no té cap ordre de sancionar persones sense llar

Tens estira-i-arronsa entre la Fundació Arrels i el tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, per les possibles multes a persones sense sostre, que podrien ser sancionats perquè estar-se al carrer sense cap justificació implica incomplir les ordres de l’Estat del confinament per aturar el contagi del coronavirus SARS-CoV-2. El director de l’entitat ha denunciat que això estava passant aquest matí amb una piulada al seu compte de Twitter i ho ha qualificat de “barbaritat”. 

En la seva compareixença diària des que s’aplica l’estat d’alarma, Batlle ha replicat indignat que “la Guàrdia Urbana no té cap instrucció per sancionar sensesostres”. “Som molts conscients de la vulnerabilitat d’aquest col·lectiu i més en aquests moments. Si hi ha algun error, preguem que es comuniqui per corregir-lo i que no es llancin missatges alarmistes i generalistes en moments tan complicats”, ha demanat.

Després de la compareixença de Batlle, Busquets ha matisat la seva denúncia amb una altra piulada en què deia que estava convençut que no s’ha donat cap ordre per denunciar els sensesostre. Tot i així, insistia que es pot donar el cas que es multi persones que no tenen llar perquè estan al carrer suposadament sense cap de les justificacions que preveu l’estat d’alarma.

 

 

Més informació

Nou comentari