Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Diputació ofereix a Salut 40 llits al recinte Mundet per fer front al coronavirus
  • CA

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha ofert al Departament de Salut 40 llits ubicats als centres Respir que l’organisme té al recinte Mundet per atendre pacients afectats per coronavirus. Marín va fer la proposta aquest dilluns a la consellera de Salut, Alba Vergés, “per si fos necessari reforçar el sistema hospitalari” i ha reiterat la seva defensa de la sanitat pública.

D’altra banda, la Diputació va atendre aquest dilluns una cinquantena de trucades per atendre persones grans que no són usuàries dels serveis de teleassistència locals als municipis confinats de la Conca d’Òdena amb l’objectiu que puguin tenir les mateixes prestacions que la resta d’usuaris.

La Diputació ha garantit també el funcionament amb normalitat de la Unitat Mòbil de Teleassistència amb base a Igualada i servei de 24 hores en la totalitat del territori on té assignada l’actuació. En aquest cas, el vehicle pot entrar i sortir de la zona de confinament per atendre emergències de caràcter social.

També hi ha hagut una desena d’ajuntaments que han utilitzat la línia oberta que la Diputació ha posat a disposició dels governs locals de la província.

D’altra banda, la Diputació ha implantat el teletreball ja que és “una solució vàlida per continuar prestant els serveis essencials” i, al mateix temps, “intentar evitar tot els desplaçaments mínims”. D’aquesta manera, Marín ha explicat que es pot “donar tot el suport als municipis” i limitar l’ús de determinats equipaments.

Més notícies
49 persones investigades per desviació de fons de la Diputació a entitats afins a CDC
Notícia: 49 persones investigades per desviació de fons de la Diputació a entitats afins a CDC
Comparteix
Entre els implicats pel jutjat hi ha Francesc de Dalmases, aforat al TSJC per la seva condició de diputats
Un bomber de Barcelona, positiu en coronavirus
Notícia: Un bomber de Barcelona, positiu en coronavirus
Comparteix
S'ha hagut d'aïllar el personal d'un torn horari en un dels parcs | És el 6è treballador municipal infectat | Ja hi ha 170 persones aïllades

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa