Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un bomber de Barcelona, positiu en coronavirus
  • CA

Un integrant del cos de Bombers de Barcelona ha donat positiu en coronavirus. El seu cas ha obligat a aïllar el personal d’un torn horari en un dels parcs de la ciutat, segons ha informat en roda de premsa aquest dilluns el tinent d’alcaldia de seguretat, Albert Batlle. 

El cos, ha explicat, havia decidit “sectorialitzar espais i personal” per evitar que els contagis comprometessin tot el servei o la cadena de comandament. “El servei està garantit”, ha defensat Batlle, que ha celebrat la “prudència” d’haver repartit la plantilla en grups per no comprometre aquesta prestació essencial.

El sisè cas

Es tracta del sisè treballador municipal infectat, ha explicat Batlle. Dos d’ells han hagut de ser hospitalitzats però no perquè siguin casos greus sinó “per la seva situació personal”, ha indicat la regidora de Salut, Gemma Tarafa, en la mateixa roda de premsa. Per prevenció, en funció dels contactes mantinguts els dies previs per cada un dels positius, hi ha actualment 170 persones de l’Ajuntament aïllades al seu domicili.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa