Sis detinguts d’un clan familiar que distribuïa cocaïna a llauners

Els Mossos i la Guàrdia Urbana fan cinc entrades contra el grup

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han detingut sis persones en una operació contra un clan familiar, tal com l’han definit fonts policials, dedicat a la distribució de cocaïna als llauners, segons han informat les mateixes fonts al TOT Barcelona. Els dos cossos policials han efectuat cinc entrades a Barcelona i una a Vic per desarticular la xarxa. Dues de les entrades han estat al carrer Navas de Tolosa número 272, a Sant Andreu, i al carrer Ruiz de Padrón 79, a Sant Martí. 

[r:1]

El clan distribuïa la cocaïna als llauners, que després l’oferien als turistes al carrer o a punts de venda situats a pisos. Els agents han intervingut cocaïna, substància de tall i eines per manipular la droga, segons han informat els Mossos a través de Twitter.

L’operatiu ha començat cap a les 7:30 hores. La policia ha actuat per ordre judicial.

Enfrontaments entre llauners

Els enfrontaments entre llauners pel control del territori de Ciutat Vella ha provocat baralles. Diversos grups dedicats al tràfic de drogues al centre de la ciutat volen ocupar la major part possible del territori de cara a l’estiu, ja que la venda de droga es multiplica amb l’arribada de turistes. 

Més informació

Nou comentari