Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Continua la revolta escolar: nous talls de trànsit contra l’excés de contaminació
  • CA

La revolta escolar no té aturador. Després del primer tall de trànsit al carrer Mallorca promogut per l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’escola Auró i de l’acció conjunta de l’11 de desembre en què es van tallar 17 carrers, la lluita per acabar amb l’excés de contaminació en l’entorn escolar sumarà un nou capítol. Serà demà, quan gairebé 40 associacions de famílies d’alumnes, tant AFAs com Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPAs), tallaran el trànsit a la sortida de l’escola.

La plataforma veïnal Eixample Respira, punta de llança en les exigències de mesures més contundents contra la presència de cotxes a la ciutat i la pol·lució conseqüent, dona suport a la iniciativa. Segons ha informat Eixample Respira, l’AMPA de l’escola Enric Casassas, de Sabadell, s’afegirà al tall.

Totes les associacions han signat un manifest en què reclamen “mesures més contundents per la seguretat i contra la contaminació i el soroll”. A més de la “necessitat” de reduir el trànsit, les famílies apunten que la pandèmia de la Covid-19 porta a crear més espais per als vianants per tal de mantenir la distància de seguretat.

Eixample Respira ha difós un mapa en què es detallen els punts on es tallarà el trànsit divendres 15 de gener.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa