Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un conductor colpeja una moto de la Guàrdia Urbana i després la fa caure
  • CA

La C-58 va ser aquest dilluns a la tarda escenari d’una situació atípica que ha deixat un agent de la Guàrdia Urbana ferit. Tal com ha avançat Metrópoli Abierta i ha confirmat el TOT Barcelona a través de fonts municipals, un cotxe va fer caure un policia de la moto i després va fugir. L’agent va acabar ferit en estat greu i se’l va traslladar a un centre sanitari. La seva vida no va córrer perill en cap moment.

Tal com han informat les fonts municipals, tot va començar quan diversos agents acompanyaven una furgoneta per la ronda de Dalt, direcció Besòs, que havia comès una infracció. Va ser en aquell moment quan un cotxe es va col·locar a l’espai que hi havia entre les policies de la Guàrdia Urbana i la furgoneta. Quan els agents van demanar al conductor que es col·loqués en un altre espai de la via que no interferís en la seva actuació, va començar a conduir de manera temerària. Circulava a alta velocitat i feia canvis de carril, mentre colpejava a diversos cotxes.

Els agents van decidir perseguir aquest cotxe. La resposta, però, va ser, una altra vegada, inesperada. El conductor va fer diversos cops de volant amb l’objectiu de fer caure el policia. No ho va aconseguir i el policia es va situar just davant d’ell. Va ser llavors quan el cotxe va xocar contra ell i va aconseguir que caigués de la moto. Després va fugir del lloc dels fets

“Un gir indegut” d’un agent de la Guàrdia Urbana

El passat 26 de gener un home va patir un accident de trànsit en el qual es va veure involucrat un vehicle de la Guàrdia Urbana. Quatre dies després del sinistre, el 30 de gener, l’home, que es deia Víctor Gabriel Salvo, va morir. El passat mes de febrer, una investigació del cos de policia barceloní al respecte va concloure que l’agent havia estat responsable de l’accident. Aquesta informació l’ha va avançar El Periódico i la va confirmar el TOT Barcelona a partir de fonts municipals. Tanmateix, El Periódico va detallar que a l’informe de la Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat (UIPA) de la Urbana consta que el motorista va caure a terra per un “gir indegut” realitzat per l’agent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa