Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El conductor de bus que va atropellar un turista dona positiu en cànnabis
  • CA

Un conductor d’autobús de l’L24 va atropellar el passat 14 d’octubre un turista i va donar positiu en cànnabis en un test de drogues que se li va fer en el moment dels fets. Segons ha publicat aquest dilluns betevé, la Guàrdia Urbana ha informat que el conductor ha tornat a donar positiu en el resultat de la contraanàlisi feta pel cos de policia. Després que es produís l’atropellament, el conductor va deixar de treballar a l’espera de tenir més resultats de proves de drogues. Ara que s’ha conegut aquest nou resultat, TMB haurà de decidir quin és el seu futur laboral.

Tal com va informar en el moment del succés la periodista Anna Punsí, els fets es van produir quan el vianant va creuar un semàfor de passeig de Gràcia en vermell i per “on no tocava”. Va resultar ferit. Davant del primer positiu en cànnabis del conductor, el seu entorn va defensar que prenia medicació.

Una dona de 84 anys va morir la mateixa setmana atropellada per un camió de neteja

Aquella mateixa setmana, un altre atropellament va arribar a diferents capçaleres de diaris barcelonins. Es tracta del d’una dona de 84 anys que va morir atropellada per un camió de neteja, segons va avançar en el seu moment el diari La Marina. El succés va tenir lloc al carrer de la Mare de Déu de Port, al barri de la Marina de Port, on vivia la víctima. També es va informar que la dona havia perdut la vida en quedar atrapada entre les rodes del camió, que estava recollint la brossa dels contenidors del carrer.

Segons dades municipals, 22 persones han mort aquest 2022 en accidents de trànsit. De tots ells, 14 eren motoristes, cinc vianants i un conductor d’un vehicle. Aquestes dades indiquen que enguany han perdut la vida més persones a les carreteres de la ciutat que l’any passat, quan ho van fer 12.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa