Compren droga en una associació cannàbica per revendre-la a menors d’edat

L'operació de la Guàrdia Urbana deixa cinc investigats i vuit quilos de marihuana decomissats

Una operació policial de la Guàrdia Urbana de Barcelona ha permès identificar una via de subministrament de droga per a menors d’edat. Es tracta d’una associació cannàbica ubicada al barri de Camp d’en Grassot i Gràcia Nova, al districte de Gràcia, d’on alguns clients compraven substàncies estupefaents i després les revenien a l’exterior, en algunes ocasions a menors d’edat, segons informa la policia local. Els menors d’edat no poden accedir a les associacions cannàbiques.

L’actuació ha permès obrir investigacions contra cinc persones i decomissar gairebé vuit quilos de marihuana, 850 grams de haixix, 88 cigarretes amb marihuana, 23 pots amb resina de haixix i tres bàscules de precisió. La unitat territorial de Gràcia, de la unitat de reforç i la d’investigació van portar a terme l’entrada al local el 23 de desembre al matí per un presumpte delicte contra la salut pública, segons detalla la Urbana en un comunicat.

Els vuit quilos de marihuana i la resta del decomís / GUB

La investigació va començar al juliol arran de les queixes veïnals, que denunciaven la “intensitat” amb què treballava l’associació i l’entrada i sortida constant de persones a totes hores. En la majoria de vegades, explica la policia barcelonina, els clients sortien a consumir a l’exterior, una cosa poc habitual. Alguns d’ells, segons ha resolt la investigació, sortien per revendre la droga.

Més informació

Nou comentari