Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau i Batlle no assisteixen al funeral de la Sagrada Família per les restriccions

L’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau, i el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, no assistiran a l’funeral per les víctimes del coronavirus que se celebrarà aquest diumenge a la tarda a la Sagrada Família de Barcelona, ​​una decisió que han pres per complir amb les mesures decretades per la Generalitat per evitar contagis de coronavirus. “Per desgràcia, i després de parlar-ho amb l’alcaldessa Colau, hem acordat no assistir a l’Eucaristia d’aquesta tarda en record de les persones que han mort durant el període de la pandèmia”, ha explicat Batlle en un tuit.

Han pres aquesta decisió per no “desatendre les disposicions de Govern de la Generalitat”, que en una resolució de la Conselleria de Salut de el 17 de juliol va fixar un màxim de deu assistents per a les celebracions religioses. Batlle ha expressat el seu condol a les famílies i a l’Església Arxidiocesana de Barcelona per no poder assistir a la missa, en compliment d’unes mesures que a l’Ajuntament acaten “des del desacord més absolut”.

El regidor ha dit que les seves responsabilitats en el govern de la ciutat, no els permeten desatendre les disposicions de la Generalitat” i ha afegit que seguiran la cerimònia per televisió per unir-se en solidaritat amb les víctimes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa