Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau blindarà la Barceloneta per Sant Joan: “No permetrem cap descontrol”

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha anunciat que la Guàrdia Urbana actuarà amb mà dura durant la nit de Sant Joan per evitar aglomeracions i excessos a les platges de la ciutat: “No permetrem cap descontrol”, ha dit aquest matí en una roda de premsa per detallar el dispositiu especial per la revetlla. “A Barcelona vam optar per obrir les platges perquè som una ciutat molt densa i és una manera d’esponjar les celebracions”.

L’Ajuntament ja va anunciar fa dies que permetria les festes a les platges de la ciutat, però amb moltes restriccions. Colau, que ha volgut sortir al pas de les crítiques dels veïns de la Barceloneta sobre l’obertura de les platges per Sant Joan, ha insistit que durant la revetlla no es permetrà “ni el consum d’alcohol, ni els equips de música ni les tendes de campanya” a la platja. “La Guàrdia Urbana reforçarà la seva presència per garantir la convivència”, ha dit.

Dispositiu policial especial

El tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, ha explicat que la Guàrdia Urbana ordenarà els fluxos de gent per evitar aglomeracions i que, en cas de la Barceloneta, els agents distribuiran els assistents perquè accedeixin a la platja a través dels laterals per minimitzar les molèsties als veïns. “També es desplegaran agents pel barri per impedir els ‘botellons’ i les festes al carrer”, ha assegurat. A més, no es permetrà l’aparcament de cotxes en tot el front marítim.

L’intendent major de la Guàrdia Urbana, Pedro Velázquez, ha detallat que durant la nit de Sant Joan hi haurà 350 agents desplegats a la ciutat, dels quals 150 estaran destinats a la zona de platges perquè és on es preveuen més aglomeracions. A primera hora del matí, uns 120 agents addicionals ajudaran el torn de nit a desallotjar les platges perquè els serveis municipals puguin netejar la sorra i deixar-la a punt pels banyistes.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: un talp a juny 22, 2021 | 10:42
  un talp juny 22, 2021 | 10:42
  Alcaldessa, fdp, CADA DIA DE L'ANY has de procurar que no hi hagi descontrol a la ciutat que governes. O és que potser tot el teu sou és per només un dia de feina? Vaga!, Inepte! Inútil! Plega d'una vegada!
 2. Icona del comentari de: Tot bcn, tot malament. a juny 22, 2021 | 10:43
  Tot bcn, tot malament. juny 22, 2021 | 10:43
  Alcaldessa, fdp, CADA DIA DE L'ANY has de procurar que no hi hagi descontrol a la ciutat que governes. O és que potser tot el teu sou és per només un dia de feina? Vaga!, Inepte! Inútil! Plega d'una vegada!
 3. Icona del comentari de: Ricard a juny 22, 2021 | 11:38
  Ricard juny 22, 2021 | 11:38
  La gent es maleducada, i els educats no tenen nassos per recriminar-los ho. Alcaldessa els barcelonins donem pel que donem. Hi havia un alcalde que va regalar l'ús d'un local a uns ocupes perquè no el deixessin en evidència. Alcaldessa, no controlarà res, exactament igual que els seus antecessors.
 4. Icona del comentari de: amb comu no podem a juny 22, 2021 | 11:41
  amb comu no podem juny 22, 2021 | 11:41
  osti tu mà dura. Que vol dir que la frau kolau per un dia treballarà. Buff impensable, segur que tocarà el dos, el més lluny possible, i sense mòbil

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa