Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un celler emblemàtic de l’Eixample celebra mig segle d’història

El Celler Montserrat va celebrar aquest dimarts el seu primer mig segle d’història. Aquest emblemàtic establiment ubicat en el número 223 del carrer de Viladomat, al barri de la Nova Esquerra de l’Eixample, va obrir les seves portes l’1 de novembre del 1972 i des d’aleshores s’ha convertit en un referent d’aquesta zona del districte de l’Eixample de Barcelona.

Al capdavant d’aquest establiment continuen en Joan i la Montserrat, una parella que ha estat tots aquests anys al peu canó des dels inicis del local com a bodega fins a l’actual bar i restaurant. “Avui fa mig segle que vam obrir “temporalment” el Celler Montserrat. Ens hem tornat potser més bells i més savis, però fins ara hem resistit”, asseguraven els responsables dimarts en una publicació a les xarxes socials, on convidaven els clients a acostar-se al celler per celebrar plegats l’aniversari amb una cervesa gentilesa de la casa.

La supervivència, un “miracle”

La trajectòria del Celler Montserrat no ha estat fàcil. Així ho constaten els mateixos responsables, que asseguren que és un “miracle” que l’establiment continuï dempeus després del tancament obligat per la pandèmia del coronavirus i les posteriors mesures restrictives per la situació sanitària. La bodega també està tenint en els darrers anys cada cop més dificultats per fer front a l’escalada del preu de la llum.

La publicació on l’establiment anunciava aquest mig segle d’història ha tingut gran èxit a través de les xarxes socials i ha servit perquè mots clients habituals i alguns altres d’ocasionals recordessin vivències viscudes al celler i donessin les gràcies a a parella per la dedicació durant tants anys. “Per molts anys! Un clàssic del barri. Tants dies i dies passant per davant per anar i tornar de l’escola. Tots els negocis del voltant han anat canviant de mans i d’orientació, tots llevats la Bodega Montserrat”, apuntava un dels usuaris, posant èmfasi en la capacitat que ha tingut la bodega d’adaptar-se per seguir dempeus tots aquests anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa