Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cau una part de les casetes d’Encarnació després d’unes obres inesperades
  • CA

Els mals auguris dels veïns de les casetes d’Encarnació de Gràcia s’han complert. Ahir van veure un operari contractat per la propietat derribar parcialment un mur amb una maça, i els va sobtar. Avui, directament, s’han trobat els Bombers de Barcelona fent una actuació després que una part de la façana exterior de la finca del número 13 hagi cedit. “A conseqüència d’un treball maldestre”, han apuntat, “les bigues del sostre del garatge” han cedit i “part de la runa ha caigut a la vorera”. A les imatges es pot apreciar com la part superior del mur ha quedat derruïda.

Així, des de la plataforma Salvem l’Alzina i les casetes d’Encarnació han optat per desconfiar de les tasques que ahir es van dur a terme al mateix immoble. Segons ells, podrien ser l’origen de la destrossa d’aquest vespre. 

Segons van informar fonts municipals a aquest diari, l’actuació del treballador ahir a les finques estava motivada per la necessitat de “fer les tasques de neteja de l’espai els pròxims dies”. A més, van confirmar que hi l’home havia estat contractat per la propietat, Encarnación Invest SL.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa