Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els CDR criden a “encerclar” l’estació de Sants i Adif hi restringeix els accessos
  • CA

Els CDR del Barcelonès han convocat aquest dilluns a les 19.00 hores una concentració amb la finalitat d'”encerclar” l’estació de Sants de Barcelona en el marc de les protestes contra la sentència de l’1-O, després de l’intent d’ocupar-la que va fer ahir Pícnic per la República.

[r:1]

“Fem entre totes un gran cercle al voltant. Quantes més siguem, més bé ens ho passarem“, han escrit en una publicació de Twitter.

Adif ha reaccionat immediatament: primer ha anunciat que restringiria els accessos de l’estació a partir de les sis de la tarda, però finalment ho ha fet a les 17 hores. Han deixat oberts només els dos accessos centrals, un al costat de la plaça Països Catalans i un a Joan Peiró. Segons ha informat la companyia, també s’ha tancat la boca del metro del vestíbul i els usuaris que vulguin utilitzar la L5 i la L3 han d’accedir-hi pel carrer.

Aquest dilluns es compleixen dues setmanes des que es va fer pública la sentència contra els líders independentistes, moment en què la plataforma Tsunami Democràtic va cridar a bloquejar l’Aeroport de Barcelona.

Més notícies
Intent sorpresa de Pícnic per la República d’ocupar l’estació de Sants
Notícia: Intent sorpresa de Pícnic per la República d’ocupar l’estació de Sants
Comparteix
La policia ha reaccionat immediatament i ha tancat l'estació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa