Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
CCOO encén les alarmes sobre els aparcaments públics de la ciutat

La manca de seguretat continua sent una de les queixes més habituals dels veïns de la ciutat. En aquest sentit, CCOO s’ha afegit a la reivindicació denunciant la inseguretat als aparcaments públics de Barcelona. El sindicat ha detallat que recentment una treballadora de l’empresa externa de neteja de l’aparcament municipal del Fòrum va ser víctima d’una agressió. Concretament, va rebre una sèrie de cops i la van arrossegar per terra però unes persones que van veure els fets la van ajudar “per impedir el que podia haver acabat en tragèdia”, assegura CCOO.

El sindicat troba “incomprensible” que un aparcament municipal tan gran com aquest “estigui permanentment sense vigilància de seguretat ni personal d’aparcament”. A més, CCOO alerta que els robatoris d’automòbils succeeixen amb certa freqüència i que la setmana passada les instal·lacions es van quedar 48 hores sense llum i els abonats es van veure obligats a aparcar els seus vehicles “en completa foscor, amb el perill d’agressió, accidents i inseguretat que això comporta”.

Exigeixen responsabilitat per garantir la seguretat de tothom

En conseqüència, CCOO s’ha dirigit a la direcció de BSM i a l’Ajuntament de Barcelona per demanar-los que adoptin mesures urgents per revertir aquesta situació. A més, el sindicat insta a l’empresa a actuar “amb responsabilitat” amb l’objectiu de garantir la seguretat tant dels usuaris com de tots els treballadors.

De fet, CCOO ha anat un pas més enllà i reclama la compareixença del responsable de seguretat de BSM per tal que doni explicacions. “Amb el seu silenci, aquesta direcció reafirma que li importa poc la integritat de les persones treballadores i usuàries, així com la seva seguretat”.

El sindicat també ha volgut advertit que no es tracta pas d’una tendència aïllada ni recent. “Fa temps que denunciem el deteriorament i l’abandonament dels aparcaments, la preocupant falta de personal i els problemes de càrrega de treball i seguretat”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FRAN BCN a novembre 23, 2022 | 01:13
    FRAN BCN novembre 23, 2022 | 01:13
    Esta clar que a la.Colau tot.el què faci olor a.cotxe li dona yuyu i se.li refot tot, però no a la hora de cobrar oi?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa