Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cauen els ‘germans Dalton’, la banda d’atracadors de bancs
  • CA

Una operació conjunta entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional ha permès la desarticulació de la banda d’atracadors de bancs coneguda com els germans Dalton. El resultat de la investigació ha estat 13 detinguts i la resolució de dos atracaments a entitats bancàries, un a Barcelona i l’altre a Màlaga. Els lladres, d’origen andalús, han estat detinguts en nou entrades a Màlaga.

La banda accedia als bancs abans que obrís. Abordaven als responsables de l’entitat abans que entressin, i un cop a dins els obligaven a obrir la caixa forta. Al robatori a Barcelona els atracadors van abordar els treballadors quan estaven entrant a les instal·lacions i els van empènyer cap a l’interior, segons els Mossos d’Esquadra. Els lladres van lligar el responsable de l’entitat i, un cop a dins del banc, van esperar fins que la caixa forta s’obrís.

En el cas de l’atracament a Marbella, van accedir al banc des d’un local annex fent un forat a la paret. Els testimonis de tots dos robatoris van descriure els lladres i van coincidir a dir que tenien un marcat accent andalús, segons la policia catalana.

En els escorcolls els agents van intervenir 56.000 euros en efectiu provinents de l’assalt a Marbella, a més de tres rellotges valorats en 118.000 euros, 18 grams de cocaïna, tres pistoles, dos revòlvers, 32 mòbils i set vehicles. Les entrades als domicilis es van portar a terme davant la imminència d’un nou atracament, segons els Mossos. El 25 de febrer l’operatiu va detenir els membres de la banda per evitar un tercer atracament.

Més notícies
Detenen un lladre per cometre 16 robatoris de vehicles i establiments a Barcelona
Notícia: Detenen un lladre per cometre 16 robatoris de vehicles i establiments a Barcelona
Comparteix
El lladre tenia antecedents i actuava a Horta-Guinardó i Nou Barris
La Rambla de Barcelona, en una imatge recent / S.B.
Dos sicaris somalis d’una banda buscada a Suècia s’amagaven a Barcelona
Notícia: Dos sicaris somalis d’una banda buscada a Suècia s’amagaven a Barcelona
Comparteix
La Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana van detenir detenir els dos membres de la Patrulla de la Mort a l'àrea de la Rambla, on els van trobar amb documentació falsa
Detingut un lladre després d’una persecució de cine de terrat en terrat
Notícia: Detingut un lladre després d’una persecució de cine de terrat en terrat
Comparteix
L'home s'ha resistit durant la detenció i ha clavat un cop de puny a un dels agents dels Mossos
Cop al grup de motoristes ‘Hells Angels’ en una operació per tràfic de drogues
Notícia: Cop al grup de motoristes ‘Hells Angels’ en una operació per tràfic de drogues
Comparteix
Els Mossos han detingut 19 persones, una d'elles a Barcelona ciutat | Entre les 13 entrades efectuades a pisos i locals, hi ha un escorcoll al Poblenou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa