Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cau un altre arbre de grans dimensions, ara a Montbau
  • CA

Un pi de grans dimensions ha caigut aquest dilluns a les 12 hores al carrer d’Arquitectura, al barri de Montbau. Així ho ha avançat betevé i ho ha confirmat el TOT Barcelona a través de fonts dels Bombers de Barcelona. Els Bombers s’han desplaçat fins al lloc de l’incident per retirar l’arbre. Cap persona, afegeixen, ha resultat ferida i tampoc s’han produït danys materials. Fins que no s’ha retirat l’arbre, però, el carrer afectat ha quedat tallat. De moment, no se sap per quins motius s’ha produït la caiguda.

Fa pocs dies es va viure un incident similar. El passat divendres part d’un arbre va caure sobre un cotxe al barri de Sant Gervasi – Galvany. En el moment dels fets, el cotxe estava entrant a un pàrquing. En aquell cas, tampoc va haver-hi ferits.

Això no és tot. Durant aquest 2022 i anys anteriors, s’han viscut altres casos d’aquest tipus a la ciutat. Un exemple és l’arbre, també de grans dimensions, que va caure el passat juny sobre un carretó elèctric dels serveis de neteja. Dos dies abans va caure un altre al carrer d’Aragó, la qual cosa va obligar a tallar el trànsit. En aquell cas, per sort, cap persona va resultar ferida.

Un home va morir en caure una palmera al parc de la Ciutadella

Un cas que va acabar en tragèdia és el de la palmera que va caure al parc de la Ciutadella l’agost del 2020, quan un home va resultar ferit i un altre va morir. Els serveis d’emergència van intentar abans salvar-li la vida. Fa pocs dies es va saber que l’Ajuntament indemnitzarà la família d’aquest home. Tal com va indicar El País, la suma de compensació serà de gairebé 104.000 euros.

Per part seva, la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat, que va haver d’intervenir quan l’administració i la família no es posaven d’acord amb la xifra de la compensació, considera que la caiguda no va ser provocada per falta de manteniment dels serveis municipals. A diferència del que opina la família de la víctima, sosté que la causa és un trencament intern no visible des de fora, originat, potser, pel temporal Glòria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa