Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Casa Batlló i Turisme de Barcelona criden a omplir els balcons de roses per Sant Jordi
  • CA

La Casa Batlló, amb Turisme de Barcelona i Barcelona Glonal, promou la decoració de balcons i finestres amb roses fetes pels ciutadans. L’entitat ha creat vídeos didàctics on es mostren diferents treballs manuals per dissenyar roses amb materials reciclats des de casa, i de moment ja ha llançat un primer vídeo per proposar la idea.

Sota el lema #TotsFemSantJordi, la iniciativa pretén “mantenir viu l’esperit” del 23 d’abril i respon al missatge de l’UNESCO que els indrets Patrimoni Mundial donin visibilitat a les accions amb l’objectiu de reduir els efectes negatius del confinament.

La directora de Turisme de Barcelona, Marian Muro, ha destacat “l’esforç” de les empreses del sector turístic per fer propostes davant la crisi del coronavirus. “Aquestes iniciatives ajuden a superar aquest moment a través de propostes vinculades a valors com la convivència, solidaritat i ciutadania que reforcen la nostra cultura i projecten les nostres tradicions i identitat”, ha assegurat Muro.

Més notícies
Ramon Solsona es pren una copa de vi DO Catalunya amb el Tot Barcelona des de casa seva, confinat pel coronavirus
Ramon Solsona: “S’ha de suprimir el descompte en la venda de llibres per Sant Jordi”
Notícia: Ramon Solsona: “S’ha de suprimir el descompte en la venda de llibres per Sant Jordi”
Comparteix
L'escriptor es pren una copa de DO Catalunya amb el Tot Barcelona des de casa seva, confinat | Assegura que consumeix vins catalans perquè el sector "s'ha espavilat molt"
El coronavirus obliga a ajornar Sant Jordi
Notícia: El coronavirus obliga a ajornar Sant Jordi
Comparteix
La Cambra del Llibre ha acordat que se celebrarà més endavant, abans de les vacances d'estiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa