La Casa Batlló tancarà a partir de demà per evitar la propagació del coronavirus

L'entitat ha comunicat als seus treballadors que les tasques prioritàries es continuaran realitzant en forma telemàtica

“La Casa Batlló tanca les seves portes temporalment pel respecte a la nostra ciutat”. Ho ha dit avui Gary Gautier, Director General de Casa Batlló

“Per amor als nostres éssers estimats, pel compromís amb els nostres visitants, amb la finalitat d’ajudar a detenir la pandèmia i amb la voluntat d’evitar el col·lapse del sistema sanitari”, ha afegit.

Al seu torn, l’entitat ha comunicat als seus treballadors que les tasques prioritàries es continuaran realitzant en forma telemàtica, incloent l’atenció a proveïdors, col·laboradors i client.

La notícia arriba després que la Junta Constructora de la Sagrada Família hagi decidit aturar les obres de construcció i les visites al temple també a partir de demà. Aquesta decisió es fa extensiva a la Casa Museu Gaudí, ubicada al Park Güell, i es pren amb la voluntat de protegir els visitants, tot el personal i els col·laboradors externs del temple del risc de possibles contagis per la COVID-19. La reobertura del temple no té una data fixada, però s’estudiarà la situació de forma periòdica i s’informarà pertinentment.

Més informació

Nou comentari