Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El carrer d’Aragó només tindrà un carril obert aquest cap de setmana
  • CA

Noves afectacions al trànsit. Ara li ha tocat al carrer d’Aragó. Les obres de millora del paviment de la calçada d’aquesta artèria de la ciutat provocarà afectacions en el tram que va dels carrers de Casanova al de Tarragona. Les obres arrencaran el pròxim 1 de juny i no acabaran fins al 7 de juny, i les afectacions més importants tindran lloc aquest cap de setmana, quan només es podrà circular per un carril de circulació. Per tal de repercutir el mínim possible en la circulació dels barcelonins, durant aquests dos dies els vehicles es desviaran pels carrers de Casanova i Mallorca i pels carrers de Diputació, Muntaner i Sepúlveda.

Paral·lelament, aquestes obres provocaran talls als carrers de Rocafort i Comte Borrell i les cruïlles del carrer d’Aragó amb Calàbria, Vilamarí i Llançà podrien quedar també tallades puntualment. Pel que fa al carril bici del carrer d’Aragó, quedarà tancat entre el 2 i el 5 de juny.

Afectacions al Paral·lel

Les obres de l’intercanviador de les línies L1 i L3 de metro a l’estació de la plaça d’Espanya també han provocat afectacions a l’avinguda Paral·lel. Des del passat dimarts, 23 de maig, es va ampliar l’ocupació del material de les obres a la calçada del Paral·lel -costat muntanya- entre plaça d’Espanya i el carrer de Llançà. Aquests canvis van suposar l’eliminació temporal d’un dels dos carrils de bus que circulen en sentit plaça d’Espanya.

Això no és tot. A partir del pròxim 7 de juny, s’ocuparà una part de la vorera costat mar de l’avinguda del Paral·lel. Aquesta també es troba entre plaça d’Espanya i el carrer de Llançà. Davant d’això, s’habilitarà un itinerari a la calçada pel qual puguin circular els vianants i, alhora, es mantindran els carrils de circulació de vehicles. Pel que fa a les parades d’autobús d’aquest punt del Paral·lel, es traslladen a l’avinguda de Maria Cristina. Les obres també provocaran que a finals de juny es tanqui la illeta i el pas de vianants que es troben a la confluència dels carrers de Llançà i Sepúlveda. La previsió és que totes aquestes afectacions es mantinguin fins a la tardor del 2024.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa