Càrregues dels Mossos al voltant del perímetre de la Llotja de Mar

Els antiavalots s’han enfrontat als manifestants quan han intentat superar el perímetre de seguretat

Els antiavalots dels Mossos d’Esquadra han carregat contra els manifestants a la zona de Drassanes. Els agents s’han enfrontat a un grup de persones encaputxades quan intentaven tirar a terra les tanques del perímetre de seguretat que els impedeix arribar a la zona de la Llotja de Mar, on es fa el consell de ministres.
 

Els Mossos han demanat que ningú s’acosti a la zona i han alertat que els mateixos encaputxats han desplaçat tanques i contenidors per fer pressió a la línia policial que impedeix el pas a la zona de Colom. Cap a les 11.00 la policia catalana ha informat que s’havia restablert la situació al Paral·lel.
 

Més tard hi hagut una tercera càrrega dels antiavalots dels Mossos a la zona de Paral·lel. Els manifestants han intenta superar el perímetre per acostar-se a la Llotja de Mar, però els agents els han pogut contenir. Les càrregues han acabat amb almenys 8 detinguts i diverses persones ferides. 

A la Via Laietana també hi ha hagut càrregues a mig matí. Els manifestants han estat llançant pintura, pedres i altres objectes contra els antiavalots dels Mossos han optat per fer retrocedir els manifestants.

 

Més informació

Nou comentari